Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Första dagen börjar nu!

Igårkväll blev vi helkittade för två veckor här på campet. Hehe, mycket grejer.

Nu på morgonen blev vi invägda och lagt upp ett träningsschema samt kostschema för dessa 14 dagar. 

Vår PT heter Jason och kommer från Australien

Här kommer lite bilder från campet. Hehe detta är något av der grövsta jag gjort men är riktigt peppad. Ska vi kul som fan. 


En sak jag verkligen undrar över men inte vågade fråga min PT. Det är när jag i helvete ska hinna jobba på brännan…? Har tre träningspass och en yoga inbokad varje dag. Hehe. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Kan inte du lägga upp före och efterbilder från innan du åkte och när du kommer hem? Hade vart så kul att se!!

  Lena 2017-01-11 16:20:19
  Svara
 • Hej Dasha! Tack för en härlig och peppande blogg. Jag är lite nyfiken på hur du resonerar kring att du som normalviktig är så öppen med att du nu försöker gå ner i vikt? Det är uppenbarligen inte av hälsoskäl eftersom du inte är överviktig. Jag är fullt medveten om att man kan vilja gå ner i vikt av utseendeskäl och tycker inte alls att det är något fel med det. Jag undrar bara hur du resonerar kring att skriva ut det på en blogg med många unga läsare som redan är pressade av smalhetsnormen från alla möjliga håll? Det här är alltså ingen kritik, jag är bara genuint nyfiken på hur du tänker i frågan 🙂 Kram

  Sofie 2017-01-10 17:48:48
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Jo men såhär. När jag gjorde illa knät för ca 20 månader sedan gick jag upp sex kilo. Vi har gjort en uträkning med hjälp av en maskin de har här och jag ligger över kurvan. Ni vet inte det för att jag visar inte upp de delarna i bloggen. Men tex, min mage har för mycket fett, min rygg och mina armar likaså. Jag ska däremot inte NER i vikt. Men jag vill ha bort det slöddriga och göra det hårt som sten. Man får se ut precis som man vill tycker jag! Och jag vill tillbaka till en platt mage

   dasha 2017-01-11 01:18:21
   Svara
   • Svar på dashas kommentar.

    Tack för ett bra svar! Håller verkligen med om att man får se ut som man vill, jag ville bara lyfta frågan kring hur det kan påverka dina läsare och kanske inspirera personer som inte bör gå ner i vikt till att tro att de borde göra det. Men jättebra svar tycker jag, tack för förklaringen 🙂

    Sofie 2017-01-11 06:51:04
    Svara
 • Wow, du är så ball Dasha! Som bara kör! Hur kom du på idén, hittade resan och campet? Var allt ett paket och vad kostade allt? Är sååå sugen på att köra något liknande och så perfekt att ha dig här som kan återkomma med feedback, för snälla gör det! 😀 I så fall bokar jag exakt samma som dig!

  Lina 2017-01-10 17:06:56
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Googlade bara!!! Haha vakande dagen efter nyår och ba ”Gud vad du stökar omkring Dasha. Nu måste du bli fräsch”. Hehe. Det är fett billigt… Jag tog all inklusive (vip) paketet-nått sånt hette det. Kostade 15.000kr då ingår all utrustning, du får gå på hur många pass du vill (jag kör fyra om dagen) och 6 PT timmar samt mat för 6000bath i deras hälsorestaurang (en sallad kostar ca 250bath) OCH BOENDE. Och pick up på airporten! Asså fattar du?

   dasha 2017-01-11 01:21:36
   Svara
 • Vem åker du med? 🙂

  tina 2017-01-10 15:38:33
  Svara
 • Hej Dasha! Jag hörde erat poddavsnitt om att ni ofta äter uteoch inte avslutar tex en påse spenat. Ett tips om man köper spenat är att frysa! Det är super att ha i direkt i curry, såser eller i smoothien. Ett litet tips bara 😀 kram!

  Ellinor 2017-01-10 13:27:46
  Svara
 • dela med dig avkostschemat! 🙂

  sonia 2017-01-10 09:03:10
  Svara
  • Svar på sonias kommentar.

   Kan inte! För har fått en meny jag får välja från. Från restaurangen som tillhör klubben. Så inget jag lagar själv. Men kort sagt, mycket grönt, protein och små portioner om man vill bli slankare (som jag är ute efter).

   dasha 2017-01-10 12:28:44
   Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding