The Grind och Mr Miagy

Hallå på er! Gårdagen började med ett pass som heter The Grind. Det är högintensivt men endast 30 minuter. Så skönt med korta pass?! Idag körde jag ett Muay Thai pass som tog 120 minuter. Var nära på att spy så gick iväg, då ropade tränaren på mig och lät mig göra 10 armhävningar MEDAN ALLA TITTADE PÅ. 

Om ni trodde det var grovt så var det en kille som ville vara snäll och hoppade ner och skulle göra de tio armhävningarna med mig, som sällskap. Då fick han göra 40 till som straff. Hehe. Nivån. 

Såhär såg jag ut igår, topp från Casall och shorts från Gina Tricot. 

Här är jag utanför klubben!

Sen hade vi ett glapp på tre timmar då åkte vi till en strand. Vi är i södra Phuket och denna stand låg längst längst ner i tippen om man kollar på kartan. 

Trillade bara in i den. Det var typ 10 personer här. Tyst och stilla. 

Kunde ta selfies ifred. 


Den här müslien åt jag till frukost idag. Efter mitt 2-timmars pass med Mr Myagi imorse. Berättar massor om campet och denna resa i podden som kommer ut idag! Så in och lyssna på den om ni är intresserade av vad detta kostar och andra detaljer. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!