Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ser kanske inte så fräsch ut men känner mig fett fräsch. 

FAN vad detta är nice. En av de bästa resorna jag gjort. Helt klart annorlunda jämfört med att åka till ett lyxresort, dricka skumpa från morgon till kväll och bara äta allt som man kommer över. Det är ju också, såklart, helt fantastiskt men detta är härligt på ett annat sätt.

Känner hur bra jag mår ända in i själen. Vet ju att jag (och alla andra människor också) mår riktigt bra av att träna. Det gör man. Det frigör en massa endorfiner och massa andra grejer som är bra för oss men jag är ju inget fan av att träna. Jag tycker det gör ont och inför varje pass slår tanken mig att strunta i det och bara ligga och lapa sol med en god bok. Men sen tar jag mig i nackskinnet (nackhåret?) och så pallar jag mig dit. Tre till fyra pass om dagen kör vi. Var av en är då Yoga på 60 min, ett morgonpass med Muay Thai 120 minuter, HardCore 30 min (bålen) och sen avslutar jag med privat lektion i Muay Thai med min tränare ”DA”.

Min tränare ska förövrigt gå en match på fredag. Funderar på att gå och kika. Sitta vid ringside och hejja. Ball grej. Aldrig varit på en Muay Thai-match.

Nu ska jag och Häna Banäna spela in poddis. Kommer som vanligt ut onsdag! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Jag bokade idag!!! Åker 31:e januari till ditt ställe. Har kollat på olika länge men nu när jag vet ett specifikt som är bra så kände jag att det är bara att köra. Wow, hjälp vad läskigt. Men heja oss!!

    Klara 2017-01-17 12:21:00
    Svara
  • Jag är helt hänförd av din snap för att du är så jäävla snygg hela tiden! Trots svett. Orättvist ?

    emma 2017-01-16 19:45:30
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt