Ser kanske inte så fräsch ut men känner mig fett fräsch. 

FAN vad detta är nice. En av de bästa resorna jag gjort. Helt klart annorlunda jämfört med att åka till ett lyxresort, dricka skumpa från morgon till kväll och bara äta allt som man kommer över. Det är ju också, såklart, helt fantastiskt men detta är härligt på ett annat sätt.

Känner hur bra jag mår ända in i själen. Vet ju att jag (och alla andra människor också) mår riktigt bra av att träna. Det gör man. Det frigör en massa endorfiner och massa andra grejer som är bra för oss men jag är ju inget fan av att träna. Jag tycker det gör ont och inför varje pass slår tanken mig att strunta i det och bara ligga och lapa sol med en god bok. Men sen tar jag mig i nackskinnet (nackhåret?) och så pallar jag mig dit. Tre till fyra pass om dagen kör vi. Var av en är då Yoga på 60 min, ett morgonpass med Muay Thai 120 minuter, HardCore 30 min (bålen) och sen avslutar jag med privat lektion i Muay Thai med min tränare ”DA”.

Min tränare ska förövrigt gå en match på fredag. Funderar på att gå och kika. Sitta vid ringside och hejja. Ball grej. Aldrig varit på en Muay Thai-match.

Nu ska jag och Häna Banäna spela in poddis. Kommer som vanligt ut onsdag! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • As I website owner I believe the content material here is really good , appreciate it for your efforts. free horse racing streams

  al kass 1 live stream 2023-07-07 10:55:02 https://freehorseracingtv.com/live2/al-kass-sports-1-live/
  Svara
 • I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

  gateio 2023-05-28 23:33:42 https://www.gate.io/fr/signup/XlQVXVo
  Svara
 • Jag bokade idag!!! Åker 31:e januari till ditt ställe. Har kollat på olika länge men nu när jag vet ett specifikt som är bra så kände jag att det är bara att köra. Wow, hjälp vad läskigt. Men heja oss!!

  Klara 2017-01-17 12:21:00
  Svara
 • Jag är helt hänförd av din snap för att du är så jäävla snygg hela tiden! Trots svett. Orättvist ?

  emma 2017-01-16 19:45:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!