Fräknarna är bästa accessoaren.

Min ”Helg i bilder” kommer utgå denna vecka och nästa. Men det har inte varit en riktig ”helg”. Däremot åt vi middag med några kompisar som också är här på semester men bor i Halmstad. De har en av mina favoritbutiker i världen btw, Soda heter den. Om ni har vägarna förbi där nån gång.

Okej! I vilket fall. Började dagen med frukost. Eller nä det gjorde jag inte, började dagen med en proteinshake och tre st omega 3 tabletter, en grönt te extrakt tablett och sen körde jag Muay Thai i två timmar. SEN åt jag frukost. Müsli och en kokosnöt.

Efter det var det äntligen dags för häng vid poolen och i solen. På kvällen sminkade jag mig för första gången på nio dagar och kände mig så himla tjusig. När man är lite solbränd behöver man inte mycket smink för att känna sig riktigt snygg. Fräknarna är bästa accessoarer.

Var mycket gladare än jag såg ut <3

Min blus kommer från HM, kjol Zara och väska från Mist!

Havet. Älskar havet något ofantligt.

Vi åt på en restaurang som hette Ban Rim Pa. Och de hade en drinkmeny helt i min stil.

Vi åt mycket skaldjur.

Vårrullar och watermelon martini.

Efter middagen gick vi fasta steg till en bar där vi dansade bort natten till rnb!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

  binance registrering 2024-04-28 02:16:11 https://accounts.binance.com/sv/register?ref=S5H7X3LP
  Svara
 • The magic of one natural pearl lies in its simplicity, a solitary masterpiece formed over time. Its iridescence mirrors the serenity of untouched oceans, an embodiment of pure, understated elegance. shell pearl wholesaler

  Pearl 2024-02-22 17:13:04
  Svara
 • very satisfying in terms of information thank you very much. gulfstream park live racing free streaming

  news max live stream 2023-07-15 08:36:15 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

  doge/usdt 2023-03-23 08:16:36 https://www.gate.io/tr/signup/612995
  Svara
 • I have read your article carefully and I agree with you very much. So, do you allow me to do this? I want to share your article link to my website: gate io

  gate io 2023-03-07 00:40:04 https://www.gate.io/vi/signup/612995
  Svara
 • A lot of thanks for all your effort on this site. My mum delights in carrying out research and it’s simple to grasp why. Many of us notice all regarding the lively means you make very important guides on the website and as well boost participation from visitors on this situation so my daughter is undoubtedly discovering a lot. Enjoy the rest of the year. You have been doing a dazzling job.

  gate.io is safe 2023-01-04 23:34:51 https://www.gate.io/signup/612995
  Svara
 • heej och tack för en svinbra blogg! (och podd såklart)
  älskar att du bara drar iväg utomlands och kör en träningsresa. själv vill jag åka på ett surfläger men ingen av mina vänner vill det och jag vet inte om man törs åka ensam? är det många där du är som har kommit dit själva? känns ändå som att man kommer träffa nya människor och så. men ändå haha! kan inte du ge lite tips? mvhvilsen 23-åring

  emelie 2017-01-18 17:58:53
  Svara
 • GAAH blir SÅ sugen på att åka!!!

  Charlotte 2017-01-17 23:16:14
  Svara
 • Alltså är så jävla impad och inspirerad över dig resan du gör! Har sjukt länge velat prova på någon slags kampsport(?) ballt!

  Alex 2017-01-17 22:40:05
  Svara
 • En fråga angående resan. Bor man i eget rum, eller delar man? Har åkt på liknande resor själv, då har man behövt lägga till för att få bo själv. Blev sugen på denna, men tkr bäst om att åka själv o vill inte riskera att behöva dela rum med ngn okänd ?

  J 2017-01-17 09:07:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!