Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ny bok, In i labyrinten.

Jag har en åkomma. Det är att jag älskar när saker tar slut, så jag får slänga dem – OCH jag har ersättaren redan redo. När en mascara tar slut och man inte har en ny är det döden men när man äntligen läst ut en bok och har nästa redan redo är det en av mina favoritkänslor.

Så nu ska jag läsa Sigge Eklunds bok ”In i Labyrinten”. Och så har jag fått ta fram en ny SPF för ansiktet. Hade lite kvar i en tub från min senaste semester som nu tog slut. Nu testar jag Elizabeth Arden PRO. Alltid SPF 50 i ansiktet kids! Man vill ju va en fräsch mormor. Och gammelmormor.

 img_2227.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Heja Dasha! Blir så glad att se andra som är rädda om sin hud! Som rödlätt och fräknig är jag uppväxt med att alltid ha 50 på hela kroppen. Tack mamma för att du tjatat på mig och att det fastnat så nu när jag är 30 är huden forfarande fin. Bor på Malta och här skiner ju solen lite mer än i Sverige så gäller att vara noga. Favoritmärket är Vishy som varken kladdar eller luktar konstigt, går ett gäng tuber varje år 😀

  Stephanie 2017-01-21 16:40:13 http://www.stephaniehak.com
  Svara
  • Svar på Stephanies kommentar.

   Ja men asså skrivit det typ tusen ggr. Jag har också alltid 50SPF. Man vill väl va snygg när man ät gammal också. Puss!

   dasha 2017-01-21 17:49:43
   Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind