Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ALLT GÖR FÖR ONT

Igår kände jag bara ”NÄ NU HAR JAG INGEN LUST MED ALLT, ALLT GÖR FÖR ONT”.

Exakt så. Vaknade och bestämde mig för att hoppa första passet. Men slutade med att jag hoppade alla pass den dagen. Tog en lång sportmassage där hon knådade ut mina båda axlar som är överansträngda och jag låg bara och skrek. Skrek i 60 minuter prick för det gjorde så ont. Men Lea, som hon heter var duktig. Magisk kanske tom. För idag är de jättebra? De var nästan låsta innan. Gjorde fruktansvärt ont att tex dra ut en stol. Eller ha väskan hängandes på armen.

Idag softar jag också. Ska bara köra mitt ”PT Muay Thai”. Är egentligen inte så ”bara” om man tänker efter. Ett pass om dagen där det är så jobbigt att jag måste sätta mig emellan och kippa efter andan…? Hehe.

Här är min PT som ger mig lite massage efter passet.

Dressad i Casall från topp till tå!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Take it easy with that older guy in the background Dang. I remember many years ago he hit some nice swedish chicks with stick

    Kamala boy 2017-01-22 16:06:08
    Svara
  • Hur kan en mat dag se ut för dig där borta??

    Josefin 2017-01-21 08:57:46
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind