Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ALLT GÖR FÖR ONT

Igår kände jag bara ”NÄ NU HAR JAG INGEN LUST MED ALLT, ALLT GÖR FÖR ONT”.

Exakt så. Vaknade och bestämde mig för att hoppa första passet. Men slutade med att jag hoppade alla pass den dagen. Tog en lång sportmassage där hon knådade ut mina båda axlar som är överansträngda och jag låg bara och skrek. Skrek i 60 minuter prick för det gjorde så ont. Men Lea, som hon heter var duktig. Magisk kanske tom. För idag är de jättebra? De var nästan låsta innan. Gjorde fruktansvärt ont att tex dra ut en stol. Eller ha väskan hängandes på armen.

Idag softar jag också. Ska bara köra mitt ”PT Muay Thai”. Är egentligen inte så ”bara” om man tänker efter. Ett pass om dagen där det är så jobbigt att jag måste sätta mig emellan och kippa efter andan…? Hehe.

Här är min PT som ger mig lite massage efter passet.

Dressad i Casall från topp till tå!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Take it easy with that older guy in the background Dang. I remember many years ago he hit some nice swedish chicks with stick

    Kamala boy 2017-01-22 16:06:08
    Svara
  • Hur kan en mat dag se ut för dig där borta??

    Josefin 2017-01-21 08:57:46
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand