ALLT GÖR FÖR ONT

Igår kände jag bara ”NÄ NU HAR JAG INGEN LUST MED ALLT, ALLT GÖR FÖR ONT”.

Exakt så. Vaknade och bestämde mig för att hoppa första passet. Men slutade med att jag hoppade alla pass den dagen. Tog en lång sportmassage där hon knådade ut mina båda axlar som är överansträngda och jag låg bara och skrek. Skrek i 60 minuter prick för det gjorde så ont. Men Lea, som hon heter var duktig. Magisk kanske tom. För idag är de jättebra? De var nästan låsta innan. Gjorde fruktansvärt ont att tex dra ut en stol. Eller ha väskan hängandes på armen.

Idag softar jag också. Ska bara köra mitt ”PT Muay Thai”. Är egentligen inte så ”bara” om man tänker efter. Ett pass om dagen där det är så jobbigt att jag måste sätta mig emellan och kippa efter andan…? Hehe.

Här är min PT som ger mig lite massage efter passet.

Dressad i Casall från topp till tå!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!