Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag längtar inte härifrån men jag längtar hem till vardagen.

Känner mig lite nere idag. Antar det kanske är gårdagens film som fortfarande gör sig påmind.

Det var lite mulet så vi åkte in till Patong och hade en hel shoppingdag. Spelade två omgångar biljard (jag förlorade båda men vann kvällen innan (!)) sedan gick vi på bio och såg ’’La La Land’’. Den var… Helt otrolig. Ni måste se den. Det är en film right up my alley och som plus medverkar min absoluta favoritskådis Emma Stone. Utan att spoila något så grinade jag i slutet. Satt kvar tills sista man gått ut och fortsatte grina. Josef höll mig sällskap. <3

Idag känner jag att jag längtar hem. Jag längtar inte härifrån men jag längtar hem till vardagen. För livet på semester är bekymmersfritt, glatt och härligt. Facetimar med mina nära och kära dagligen och håller ett halvt öga på mailen. Men jag längtar hem till riktiga livet. Jag känner mig redo för 2017. Det var jag inte när jag vaknade den där morgonen och bokade den här resan. Kände mig förvirrad och slut. Slut som artist. Men nu har jag samlat och sugit i mig både kraft och inspiration och hittat mycket mental styrka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Då tänker jag att resan fyllt sitt syfte! Skönt att längta efter vardag:)

  Sanna 2017-01-21 23:40:57
  Svara
 • Fint att du delar ärligt, det märks att du återfunnit lite bättre energi ! Puss på dig !

  Fnny 2017-01-21 18:09:54
  Svara
 • Hahah så sjukt Dasha men känner SÅ igen mig i det du sa på din snap om när man dricker alkoholfritt på restaurang.. är så konstigt att känna så men ja jag gör det iaf….

  Då härligt att du fått engergi och är redo för 2017! Tycker verkligen om din blogg (och podden!!!) och ser fram emot att följa dig under detta år 🙂 kram

  Maria 2017-01-21 14:51:49
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind