Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Måndag och fredag.

Har sovit dåligt inatt. Vaknat kanske varje 20-40 minuter? Så har det känts i alla fall. Kollat på mobilen minst femton gånger, det vet jag säkert. Var utmattad igår och riktigt mätt när jag la mig. I praktiken borde jag sovit som ett barn.

Helgen har gått i ett. På fredagen gick jag på ett event som Carro höll i. Hon har skapat tre helt fantastiska plagg för märket Rock and Blue. Jag valde en skinnjacka som jag kände mig riktigt tjusig i och sen under kvällen fick jag även en mockaskjorta för jag tyckte den var så himla fin och så tog hon av sig den och gav den till mig, en tjej som jobbade för Rock and Blue. Blev så glad så jag blev tårögd av den gesten.

Efter middag på Ling Long mötte jag upp några killkompisar, blev berusad och åkte hem till en annan kompis där jag drack rödvin och rökte under fläkten in på småtimmarna. På lördagen hämtade Becca mig och jag satt i hennes kök tills det blev kväll. Då skjutsade hon hem mig och jag somnade innan klockan slog midnatt.

Söndagen var en tung dag. Jag kom inte upp ur sängen överhuvudtaget innan klockan 14. Då kokade jag två ägg och så la jag mig i soffan. Öppnade mailen men stängde den igen. Scrollade skit i telefonen i tre timmar tills Margaux sa att vi borde ta en promenad. Då gjorde vi det. Sen åt jag tacos hemma hos dem och sen gick jag hem. Jag har själv inte tagit en enda bild denna helg för jag har ärligt talat både glömt bort och inte haft lust. Men däremot togs det ett gäng på eventet i fredags som har skickats till mig.

Här får ni dem:

d4a_3555

Från denna tjej jag fick mockaskjortan. Fin va!

d4a_3782

d4a_3607

Grattar Carro för extremt lyckade kläder. Hon har ett speciellt öga för detaljer och jag ska visa upp hela skinnjackan på med alla detaljer för er snart. De är makalösa.

d4a_3644

Jag och min fantastiska vän.

d4a_3648

Älskar hennes mage.

d4a_3656

Blandade tydligen hela kvällen med att superle eller var superallvarlig.

d4a_3718

Här har jag skinnjackan på mig!

d4a_3748

Class of -17.

d4a_3798

Jag har ju gått ner x antal % i kroppsfett men hela 4 kilo på vågen. Tycker det syns mycket på ansiktsformen. Speciellt här i profil. Gillar det.

d4a_3886

Hade en jättegammal blus från Filippa K på mig som är öppen i ryggen och en spexig bh från NA-KD under.

d4a_3939

Här undrar jag mycket var Petra berättade för mig. För något som gjorde mig både fnittrig och varm. <3

d4a_3944

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • You look stunning!

  Olivia 2017-02-07 21:28:26 http://www.oliviavranjes.com
  Svara
 • Du bara glänser på dom här bilderna. Så snygg!!!!

  Amanda 2017-02-06 21:14:14
  Svara
 • Fina du! Blir ledsen av att du är ledsen. Hoppas du mår bättre snart!

  Anja 2017-02-06 20:47:01
  Svara
 • På bilden med dig Petra och Linn (tror jag hon heter??) ser man också att du gått ner i vikt! Det bästa är dock att du ser så glad och lycklig ut! Härligt!

  A 2017-02-06 15:50:53
  Svara
 • Dasha! Jag har ett par favoritpersoner i världen. Förutom familj och vänner har jag ett par stycken jag ser upp till och tycker om med hela hjärtat. Även fast jag inte känner dem alls i verkliga livet. De är bland annat Sofia Wistam, Anders Bagge, Therese Lindgren och så DU! Det lyser av godhet, självförtroende och förståelse om dig. Du känns så öppensinnad och god och samtidigt livsbejakande och fri på ett sätt som inspirerar mig. Ville bara säga det. Jag hoppas du kan uppskatta livets små ljusglimtar även när livet bråkar med en. Kram!

  Lotta 2017-02-06 14:22:37
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!