Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gratis månad med Nextory!

Detta är ett samarbete med Nextory. 

Hej på er! Hur är eran dag? Min är bra. Detta är en bra onsdag. Och för att göra eran onsdag kanske lite bättre tänkt jag tipsa er om appen Nextory. De har tusentals titlar på böcker och bästa är att det inte bara är ljudböcker utan även e-böcker som man givetvis kan offline när man reser iväg. Så ni kan både ”bläddra i sidor”, lyssna på i bilen eller som Maggans bästa somna-in-tips, lyssna på ljudbok när man ska sova.

p2810415-1

Ni vet ju att jag har svårigheter med min sömn till och från. Att lyssna på en ljudbok när man ska sova har visat sig vara otroligt rogivande och avslappnande.

Jag tycker ni ska börja med Sigge EklundsIn i Labyrinten”. Den är SÅ stark. Jag läste ju ut den på min senaste semester men vet ni att den sitter fortfarande i mig. Jag tänker fortfarande på den. Då vet man att det är något att ha.

p2810438

Den andra boken jag vill tipsa om som Nextory givetvis också har är ‘‘Allt jag inte minns” som är en väldigt sorglig kärleksroman. Det är ett väldigt roligt språk så dissa den inte på en gång. Man måste komma in i den lite men när man gör det GÖR man det. Läste ut den på prick två dagar.

15877586_153387875149793_1340735377874354176_n

Klicka HÄR för att prova tjänsten helt gratis i en månad. Mysigt va? <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Lyssnar gärna!

    Gun wilhelmsson 2018-12-19 15:50:17
    Svara
  • Recept på salladen eller vad det är bredvid?? Ser sååå gott ut! Kram

    Jojo 2017-02-08 17:33:05
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!