Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Namaste. 

Hej på er igen. Jag tänker bara kika in en snabbis och berätta att Onsdagsbubbel kommer ut idag. Den är lite sen men den kommer under dagen eller under kvällen. 

Jag berättar bla om vad jag hade i huvudet… Och rasar över vissa människor instagrambeteende som jag inte tycker är ok (!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Jag vill verkligen inte vara den hör jobbiga personen och jag tycker att set låter fantastiskt att vara brun året om. MEN snälla tänk på miljön! Jag antar att du har tänkt flyga och det blir sjukt mycket utsläpp om du flyger var 6e vecka! Och om du andra är borta några dagar dessutom…. förlåt om jag låter jobbig men jag va tvungen att säga det här! Tack för en bra podd 😉

    Agnes 2017-02-09 08:05:11
    Svara
  • Äntligen får vi svar på frågan vad det var du hade i hårbotten haha!

    Nelly 2017-02-08 18:30:48
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!