Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

The return of the photobooth.

Väldigt konstig grej att jag helt plötsligt glömt bort att fota. Fota livet, åt er. Har nog inte hänt sen jag började blogga ”på riktigt”. Men just nu är allting annat så himla tidskrävande och framförallt energitömmande så jag antar att något måste då falla ut ur hjärnan.

Vaknade 06.15 av mig själv imorse. Gjorde som jag alltid gör då, lägger datorn på magen och jobbar undan mailen och kikar omkring, planerar dagen. Men idag har jag inget viktigt att göra så jag drog inte upp gardinerna. Nu, klockan 13 insåg jag ju att det är sol ut. Man måste passa på. Så nu ska jag snöra på mig gympaskorna och gå ut på en powerwalk, med solglasögon. Det är något speciellt att ha på sig solglasögon på vintern. Känns som om våren närmar sig.

 bild-2017-02-08-kl-13-43-4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • haha håller verkligen med! så nice med solglasögon på vintern 😀

  Lina 2017-02-08 18:00:24
  Svara
 • När kommer onsdagsbubbel tillbaka? saknar redan podden 🙁 hoppas du mår bättre <3 puss och kram du är bäst!

  Emma 2017-02-08 14:34:09
  Svara
 • kommer det något avsnitt av onsdagsbubbel idag? Hoppashoppas, är ju det som förgyller mina onsdagar! Kram!

  hanna 2017-02-08 14:31:41
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt