The return of the photobooth.

Väldigt konstig grej att jag helt plötsligt glömt bort att fota. Fota livet, åt er. Har nog inte hänt sen jag började blogga ”på riktigt”. Men just nu är allting annat så himla tidskrävande och framförallt energitömmande så jag antar att något måste då falla ut ur hjärnan.

Vaknade 06.15 av mig själv imorse. Gjorde som jag alltid gör då, lägger datorn på magen och jobbar undan mailen och kikar omkring, planerar dagen. Men idag har jag inget viktigt att göra så jag drog inte upp gardinerna. Nu, klockan 13 insåg jag ju att det är sol ut. Man måste passa på. Så nu ska jag snöra på mig gympaskorna och gå ut på en powerwalk, med solglasögon. Det är något speciellt att ha på sig solglasögon på vintern. Känns som om våren närmar sig.

 bild-2017-02-08-kl-13-43-4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • I love how this blog caters to a wide audience. The information is presented in a way that’s inclusive and understandable, making it a valuable resource for many. Baroque,Potato,Button pearls wholesaler

  Pearl 2024-01-26 16:28:12
  Svara
 • haha håller verkligen med! så nice med solglasögon på vintern 😀

  Lina 2017-02-08 18:00:24
  Svara
 • När kommer onsdagsbubbel tillbaka? saknar redan podden 🙁 hoppas du mår bättre <3 puss och kram du är bäst!

  Emma 2017-02-08 14:34:09
  Svara
 • kommer det något avsnitt av onsdagsbubbel idag? Hoppashoppas, är ju det som förgyller mina onsdagar! Kram!

  hanna 2017-02-08 14:31:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!