Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vilka är ens vänner-vänner?

Jag är välsignad med många fina människor i mitt liv. Men när man går igenom något jobbigt så skiner det igenom vilka som faktiska är de viktigaste och vilka som kanske borde vara mer statister.

Jag blev tex väldigt rörd av en kompis gest häromdagen. Vi pratade i telefon och hon vet att att jag är ledsen och att allting är jävligt tungt just nu. Så säger jag att jag ska ta en taxi till X. Då erbjuder hon sig att skjutsa mig. Varpå jag svarar att det behövs verkligen inte för att jag kan ta en taxi. Så säger hon att ”det är klart jag vet att du KAN ta en taxi, men det är trevligare att få skjuts”.

Och där är något som skiljer folk på folk mitt i allt detta… För MÅNGA har sagt ”Säg till om jag kan göra något”. Och det finns absolut ingenting någon kan göra åt denna situation men det där med skjutsen… Det gjorde mig väldigt rörd. Blev varm i hjärtat.

<3

 img_1775

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag håller med, även om jag faktiskt tror att de flesta som säger ‘säg till om jag kan göra något’ genuint menar det och inte tänker på att man kanske inte frågar när man väl vill ha hjälp med något, eller behöver stöd… Jag har också en sådan vän som din skjutsvän. Det konstiga är att vi inte ens träffas så ofta, men det är som att han kan lukta sig till när jag är ledsen och behöver honom. Han är en sådan som drar med en ut på promenad mitt i natten när man är så ledsen att man inte kan andas eller drar med en ut och dansar när man behöver muntras upp. <3

  Linda 2017-02-13 08:52:40
  Svara
 • Håller med dig, vissa vänner ställer verkligen upp på riktigt – andra finns bara där med tomma ord.

  Mikaela Karlsson 2017-02-12 11:48:27 http://Nouw.com/glitterirymden
  Svara
 • Du verkar vara en sann vänvän! Eller äkta vän. En sådan som finns där 17:00 på en aw för att fira att något går bra och 04:00 när man panikgråter. Du är verkligen en så fin person Dasha och jag hopps att allt blir bättre för dig och dem de berör snart <3

  Rebecca 2017-02-12 08:23:28
  Svara
 • Går också igenom en tung period – det är viktigt med vänner men också så får man perspektiv på vilka vänner som verkligen betyder något och som menar att de bryr sig. Man får perspektiv och det är viktigt. Hoppas det du går igenom blir bättre snart! Kram och styrka.

  tully 2017-02-11 23:43:51 http://tullgull.devote.se
  Svara
 • Så är det! I nöden prövas vännen, heter det ju.
  Ta hand om dig <3

  Christina 2017-02-11 19:57:22
  Svara
 • Vad har hänt? Styrkekram <3

  Molly 2017-02-11 17:21:19
  Svara
 • Wow så fin gest! Håller med!

  Charlotte 2017-02-11 17:12:41
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!