Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kartell, Riche, Meno Male pizza och UberEats kod.

I detta inlägg förekommer det reklam för UberEats.

TORSDAG:

Vi fortsätter där vi avslutade sist. Mötte upp Glasman och gick på ett event i Kartellbutiken. Sugen på en sådan här mörk lampa till mitt fönster. Osäker på om den ska vara stående eller liggande dock? Vad tycker ni.

Såhär såg jag ut då.

Sen åt jag en carpaccio och Glasman en risotto på Riche.

FREDAG:

Denna dag existerade inte riktigt. Men här en bild från den dagen.

LÖRDAG:

Vaknade och jobbade några timmar. Sen gick jag en powerwalk med Cissi. Åt frukost på Mocco.

Efter promenaden gick jag hem och la mig i badkaret. Där låg jag i tre timmar. Sen upptäckte jag att Greys Anatomy släppt tre avsnitt jag inte sett så då beställde jag pizza på Margaux tips och somnade vid 22-tiden.

SÖNDAG:

Vaknade till av ett sms som erbjöd frukost. Trots att det var söndag och klockan bara 07 så tackade jag ja.

Då kom hon och baby P förbi och stannade ända till klockan 19. Utan att vi gjorde någonting. Vi låg i min soffa och bara pratade om livet utan tv, dator och sådana saker emellan oss. Bara pratade med varandra <3.

När hon gick… Så kunde jag inte släppa gårdagens pizza ur hjärnan. Denna pizza är HELT otrolig. Inte som någon annan pizza jag någonsin smakat. Kommer från en resto som heter Meno Male och ligger på Norrmalm.

Jag beställer dem från UBEREATS. Ni vet att min kod fortfarande fungerar va? Ladda ner appen UberEats HÄR och ange koden DashaXUberEATS för att få 100kr att handla mat för!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Mer Vasastan om de frågar mig boo, love u dasha xoxo gossip guuurll

  hökiz-emma 2017-02-17 21:40:33 http://nobasicbitchesallowed.se
  Svara
 • Om du har tillgång till bil eller vill ta en längre taxiresa så MÅSTE du åka ut till Lidingö och äta på 450 gradi! Det är så löjligt bra pizza, nästan så jag blir tårögd när jag tänker på den. Pizza + utflykt <3
  PUSS

  Gabriella 2017-02-14 21:31:03
  Svara
 • STÅENDE!! =)

  LINN 2017-02-14 14:41:58
  Svara
 • Så snygg lampa! Måste säga att den liggande var helt fantastisk! Mer unik än den stående!

  Lovisa 2017-02-14 07:10:05
  Svara
 • Eh..mysigaste helgen??? My god pizzan ser god ut!!!!! Och älskar ditt marmorbord!!!!

  Charlotte 2017-02-13 13:08:34
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!