Besökte en hemlig krog i stan! 

Började måndagen med att vakna pigg som en ärta. Mammi fyllde nämligen år och vi hade en mysig kväll planerad. Såg mycket fram emot den. Här står jag i en hiss på väg till ett möte på 6e våningen. Tar alltid en bild i denna hiss. Är egentligen inte bra fotoljus här inne för ljuset kommer uppifrån men ändå är den nice på något sätt. Har mössa från Monroe (Sturegallerian) och jacka från Parajumper. Glad för denna jacka. Håller verkligen värmen nu när det är så himla kallt ute.

Jag kan tyvärr inte berätta vad det är för krog än.. För det ville han inte, grundaren. För den är inte klar. Den är klar om några veckor och jag lovar att jag kommer berätta då. Men det är iaf Asian Fusian men inte åt Japanska hållet som många krogar har idag här i stan (Miss Voon, Kasai) utan mycket inspiration från Bali och även Indonesien och Malaysia.

Alla rätter är sharing-rätter. Dvs att man tar in ett gäng och delar på dem. Jag älskar det konceptet att dine:a på mest av allt. Det är socialt, tar tid att äta och det är mysigt. Perfekt att gå på dejt till sådana här ställen. Prisklassen här är extremt rimlig och alla rätter kostar från 45kr upp till 120kr och man blir mätt på ca 2-3 rätter var.

Mamma fyllde ju år och fick en helikoptertur över Stockholm av mig. Men vi kommer ta den till våren. När det är lite varmare och behagligare ute. Men istället för att bara ge ”en lapp” så gick jag till en leksaksaffär och tänkte köpa en liten helikopter till henne och slå in. Men det fanns bara jättestora… Det kändes onödigt. Så jag köpte en liten minibil. Och så sa jag att hon fick gissa.

Hon gissade såklart inte rätt. Trodde jag tagit körkort (lol). När jag förklarade så skrattade hon högt. Det var roligt.

Mission completed.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!