Workin from home. 

I detta inlägg förekommer det reklam för Stadsdel.nu

Förstår inte hur tiden under vissa dagar bara rinner förbi. Jag ser mig omkring och undrar vad i helv jag gjort idag? Klockan är redan 15.15?

Ok ok, jag vaknade klockan 07.30. Tvingade i mig frukost (har svårt att äta innan lunch) för att jag skulle iväg och träna med PTMatildaSats klockan 09. Egentligen passar inte den tiden mitt liv alls eftersom att träna innan man ätit är tungt och man är väldigt svag då och jag har svårt att äta innan lunch som jag precis skrev…. NI FATTAR.

Sedan kom Hanna hit och vi spelade in veckans Onsdagsbubbel. Jag pratar om hur jobbigt det är att skratta till och få ett hugg i hjärtat av dåligt samvete för ATT jag skrattar när jag egentligen är ledsen? Och så pratar vi om vardagsbetraktelser och om hur Hanna blandade ihop två olika personer men trodde de var samma och.. Ni måste höra den där historien.

Sedan åt vi lunch från… Gissa. Hehe. Så kom mamma förbi och visade oss sina nya glasögon med strass på sidorna från Versace. Då skojade jag och sa ”Klart ryskan ska ha Versace!”.

Sedan blev klockan 15.24 och jag har bara suttit och jobbat framför datorn sen Hanna gick. Nu måste jag däremot hoppa in i badrummet och måla på ett face. För sen ska jag springa ner på Bangerhead och blåsa håret, så man är tjusig inför ikväll.

Min fantastiska tröja är givetvis från mitt egna varumärke STADSDEL.NU och ni kan få Stockholms (än så länge) alla Stadsdelar. In och kika HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!