Bara 364 dagar kvar till nästa Alla hjärtans dag

Såhär såg jag ut när jag hade fått håret lockat av GabbiBangerhead i close up.

..och såhär lite längre från.

Och såhär helkropps! Hur fina är dessa lockar? Tycker det är både gulligt och sexigt på samma gång.

Efter frisörbesöket var jag och tittade på 50 Shades Darker med Hanna och Anna. Jag gillar filmerna. Men det är bara för att jag älskar böckerna. När jag ser på filmerna så har jag fortfarande alla bortklippta scener från böckerna i bakhuvudet och därför upplever filmerna starkare än de som inte läst böckerna. Läs mer böcker kids!

Efter bion promenerade vi de två minuterna det tar hem till mig på fördrink.

Jag tog på mig riktiga klackar för första gången på två år (!). Sedan avnjöt vi mer bubbel och middag (jag tar alltid dubbel Carpaccio) på PAPA. Var hemma strax innan elva och väldigt tillfredställd med en mysig kväll.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!