Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En vanlig morgon mitt i livet.

Nuförtiden står klockan alltid på 07.30. Men snoozandet varierar. Idag drog jag undan gardinerna och vaknade klockan 08.00.

Då sätter jag mig upp i sängen och lägger datorn på magen. Kollar mailen först av allt. Så att jag ska få en känsla av den här dagen. Är den lugn eller är den stressig? När jag fått ett grepp om dagen och svarat på de viktigaste sakerna som behöver svar på en gång går jag upp till min Nespresso.

Här beror det på dagsformen eller vad jag ska göra härnäst om det blir en dubbel espresso eller en cappo eller en stor latte. Denna morgon blev det en cappo.

Medan den skummar så går jag in i badrummet och borstar tänderna.

Så klär jag mig i träningskläder, lyssnar på mina favoritlåtar på hög volym, dricker mitt kaffe och nu ska jag ut på powerwalk med Maggan (inte Margaux utan Magdalena).

Så här kan en helt vanlig fredagsmorgon se ut för mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Haha, lika förvånad som du är att någon säger ”lackris” är alla smålänningar när någon säger lakriiis. Roligt det där 😉

  Madeleine 2017-02-18 14:36:05
  Svara
 • Umgås du inte med Petra längre?

  Karin 2017-02-17 20:53:14
  Svara
 • Borstar du tänderna innan du dricker kaffe? ??

  Malin 2017-02-17 16:43:26
  Svara
 • Haha alltså blev väldigt full i skratt när jag lyssnade på veckans podd och du säger att ”chex” är hittepå..?! Sånt där är väldigt dialektalt, det finns en svenska utanför Stockholms gränser också :)) Jag är från Göteborg och där säger majoriteten ”chex”, nu bor jag i Skåne och här är det likadant. Tom så att skåningarna skrattar åt de som säger ”kex”. Jag säger även ”lackrits” och ”kaviár”. Olika det där, men inget är ju fel!

  Madde 2017-02-17 11:58:38
  Svara
 • Åh blev så sugen på att köpa en nespresso nu! Vad har du för modell och är du nöjd med den? 🙂 <3

  Matilda 2017-02-17 10:46:28
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!