Italiensk bondomelett (RECEPT)

Den här omeletten heter inte Italiensk bondomelett. Jag har hittat på det namnet själv. Tyckte det lät härligt. Cissis kille är nämligen Italienare och brukar göra denna äggröra/omelett hemma. Och Cissi har gjort den till mig och när hon gjorde den i somras rynkade jag först på näsan. Citron i ägg… Tyckte det lät udda. Men my oh my vad god denna enkla rätt är. Perfekt som frukost eller mellis.

Koka äggen lös kokta. De kan egentligen vara lösare än så här. Jag misslyckades lite. Riv lite färsk basilika, ringla olivolja och pressa färsk citron över äggen.

Smaka av med salt och peppar! Detta är så enkelt men så otroligt gott.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Vore så intressant att få höra hur du har lagt om din kost/gått ner i vikt. Du kanske inte alls har lagt om din kost ifs, men vad har du ändrat i din livsstil för att gå ner i vikt? Kram

  lina 2017-02-20 14:44:13
  Svara
  • Svar på linas kommentar.

   Jag har typ inte ”lagt om” den så mycket mer än att jag äter ca 40% mindre på tallriken nu än innan. Äter tex ALDRIG längre så att jag hamnar i matkoma och typ blir ”trött” efter att jag ätit. Så att man blir sådär proppmätt så man inte orkar med något mer på ett tag. Försöker hela tiden ”stanna” när jag inte är hungrig längre. Mest så!

   dasha 2017-02-20 17:30:17
   Svara
 • Ser så gott ut!!
  Lyssnade på podden och om din lägenhet står ledig så är jag otroligt intresserad av att hyra den under de två månader du erbjuder.. Behöver lite miljöombyte under en period.
  tar gärna emot mer info! Och kan självklart ge mer info om mig också haha.
  Kram Dasha, hoppas helgen varit fin❤️

  Rebecca 2017-02-20 10:40:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!