ÅNGEST i Onsdagbubbel

Idag ska jag och Hanna spela in ett avsnitt som ska handla om Ångest, i våran podcast Onsdagbubbel på eran begäran. Finns ju väldigt många olika sorters ångest och även olika nivåer. Jag har ju en hel del ångest så det är inte ett ämne jag kommer ha svårt att prata om men jag tänkt ändå fråga er om det är något speciellt ni undrar eller vill vi tar upp inom det ämnet?

Kommentera innan klockan 17.00 idag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • very satisfying in terms of information thank you very much. https://freehorseracingtv.com/live2/

  hipódromo camarero en vivo 2023-06-26 03:18:09 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • I think the admin of this site is really working hard for his website, since here every stuff is quality based data. sky racing live stream online free

  free horse racing live 2023-03-23 13:51:34 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing https://farmasiucretsizuyelik.com/

  farmasi ücretsiz üyelik 2023-01-17 17:39:10 https://farmasiucretsizuyelik.com
  Svara
 • But wanna say that this really is quite helpful , Thanks for taking your time to write this. channel 9 news los angeles

  next racing on tv 2022-12-28 10:23:38 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live/

  racing tv sky 2022-12-24 01:35:55 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • We always follow your beautiful content I look forward to the continuation.

  evden eve nakliyat izmir 2022-12-08 07:21:56 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Prestationsångest efter sociala sammanhang/tillställningar, hur slutar man överanslysera?

  Sara 2017-02-20 18:12:03
  Svara
 • Nu är jag lite sen men ni kanske hinner se detta.

  Ångest över materiella saker. Att hänga med i trend!!!

  Cissi 2017-02-20 17:22:38
  Svara
 • Hejsan!

  Jag har inte särskilt mycket dödsångest vad gäller min egen död, men att mina föräldrar blir äldre tycker jag är extremt jobbigt. Ser inte hur jag ska kunna gå vidare i ett liv utan dem. Har ni något tips på hur man kan tänka här?

  Sedan ångesten över hur man ska veta vilken väg man ska välja i livet. Jag står just nu inför valet av var jag ska studera, hur vet jag vad jag kommer att vilja göra om ca 5 år?

  Er pod är så bra btw! ?

  Emma 2017-02-20 15:37:51
  Svara
 • Hur hanterar ni de dagar då man vaknar upp med ångest och inte vill lämna sängen? Har ni några tips på saker man kan göra för att lindra ångest?

  Linnea 2017-02-20 15:37:49
  Svara
 • Vilket relevant ämne och så spännande att få höra era tankar kring ångest!

  Jag undrar hur ni ser på:
  Hantera ångest som inte är ens egen, tex att ens partner har mycket ångest, ens föräldrar, syskon eller kompis.

  Och även vad som ni tycker kan vara bra med ångest? Finns det något bra med ångest?
  Jag tänker att ibland kan jag få ångest därför att jag analyserar mycket, men i efterhand är jag ”glad” över att jag är en person som inte tar så lätt på saker och verkligen funderar mycket på vad jag gör och vill i mitt liv. Haha knepigt att utforma sig, hoppas ni förstår.
  Kram på er och tack för en superpodd!

  Linn 2017-02-20 15:29:47
  Svara
 • Hejsan fina ni, måste först säga gud vad jag uppskattar eran podd! Den är så lättsam och rolig. Jag har en hel del ångest och brottas med depression sedan flera är tillbaka. Den har dock förbättras märkbart bara detta år när jag började se den som en sjukdom och inte en skam. Hur som helst, jag ska på en arbetsintervju, är en av få bland flera hundra sökande som fått en intervju. Är dels en gruppintervju och sedan en personlig. Jag har sån sån ångest över denna intervju för jag förstår inte varför dom valt mig av alla, och det gör jag jämt tvivlar på mig själv. Så antar att jag bara behöver lite Pepp för hur man kan börja tro på sig själv.
  Kram

  Sara 2017-02-20 15:05:28
  Svara
 • Hej, jag skulle vilja veta vad ni får ångest av? Vad gör ni för att motverka ångest? Har ni någon gång haft en panikångestattack?

  Kram Emilia

  Emilia 2017-02-20 14:50:40
  Svara
 • Hej! Jag undrar om det är någon skillnad på hur ni hanterar ångest nu om man jämför med när ni var yngre? Hur hanterade ni ångesten då? (Typ i tonåren) Och har ni något generellt tips på vad man kan göra när man har ångest så att den dämpas och inte äter upp en? (Men att man samtidigt inte bara förtränger den/skjuter upp den så den förvärras senare)
  Tack för en bra podd!

  Lisa 2017-02-20 14:45:12
  Svara
 • Hur gör du för att bli kvitt din ångest, den som bara är onödig.. Ex jag har mycket ångest, känns som att jag ofta misslyckas. Försöker väldigt hårt att andra ska gilla mig, prestationsångest etc. Hur slutar man vara så hård mot sig själv och kan leva livet utan att falla ner i mörka hål då och då när något inträffar?

  Lisa 2017-02-20 14:32:30
  Svara
 • Kroppsångest! Har ni någonsin kroppsångest några tips på hur man ska tänka för att vara nöjd med sig själv? har ständig ångest över att jag inte tränar tillräckligt mycket och inte är smalare. Skitdumt men svårt att hjälpa det. Tack för en fin podd!

  Johanna 2017-02-20 14:08:23
  Svara
 • vad gör man när ångesten äter upp en inifrån och man vaknar mitt i natten av att man knappt får luft? Hur fan ska man orka med det?

  Linnea 2017-02-20 12:42:09
  Svara
 • Era bästa knep för att minska ångest. Vad gör ni åt det liksom?

  PS. Ni är bäst, går alltid runt å småler när jag lyssnar på er poddis. Å när jag gick igenom ett break up nyligt så tänkte jag ”GUD vad jag hade velat veta Dasha och Hannas åsikter om detta”. Ni känns så genuina och fina. All världens cred till er.

  Christel 2017-02-20 12:38:54
  Svara
 • Vad har ni mest ångest för? Generellt alltså. Över hur man ser ut, vad man gör med sitt liv, saker man sagt, saker man gjort? Eller får ni ångest för alla möjliga saker och allt blir en enda röra? Hur ser det ut för er? och hur hanterar ni det? Det skulle vara intressant och höra! Tack för att ni förgyllar mina onsdagar! Kram på er❤

  Jessie 2017-02-20 12:35:26
  Svara
 • Prata om er syn på antideprissiva. Jag tar det efter en väldigt jobbig separation med mitt ex. Hur kommer man över någon ? Ps har träffat massa andra killar
  Men dom är roliga
  Fuckboys.
  Orkar seriöst inte killar
  Längre.
  Hjälp

  Isabella 2017-02-20 12:25:05
  Svara
 • Social ångest!!!!!!!!! Snälla, prata om det! Jag har så grov social ångest att jag knappt kan göra något just nu.
  Social ångest är ju lurigt, för när man börjar inse att man har det – blir det ju värre. Säg inte KBT – utan vad har ni för bra vardags trix man kan tillämpa? Hur ska man tänka…

  Anna 2017-02-20 12:21:22
  Svara
 • Hej! Jobbångest skulle jag vilja höra om.. jobbar på mcdonalds och skulle vilja höra vad ni tycker om det jobbet? Hur ni ser på det. Har jobbat där i två år sen jag tog studenten och har sån ångest över att jobba där och hur alla ser på det jobbet. Så vad har ni för åsikter?

  Emma 2017-02-20 12:09:15
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej!
   Min spontana tanke när jag läste din kommentar var att om du har ångest över ett jobb, byt! Om du känner att du skäms över att arbeta på just McDonalds, så du ung och vad spelar det egentligen för roll om man har ett s.k ”skitjobb” i något år. Det kan vara ett bra sätt att hitta motivation till att plugga vidare! Mitt råd är att plugga vidare, det kommer ge dig en trygg och bra grund att stå på i framtiden. Dessutom kommer du känna att du gör något vettigt och meningsfullt och det kommer förhoppningsvis lätta din ångest. Tillsist så ska du fullkomligt skita i vad andra tycker om jobbet på Mcdonalds om du själv trivs med det, trivs du inte ska du göra något åt saken.
   Kram!

   Lisa 2017-02-20 12:33:20
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!