FREY CASHMERE

Mitt i livet glömde jag berätta en viktig grej för er.

I ungefär ett halvår har jag varit rådgivare åt ett UF-företag (ledsen för alla andra som hört av sig och jag inte kunnat vara er rådgivare också, smickrande att många önskar mig som rådgivare (!) men jag har helt enkelt inte tiden för fler).

Men i alla fall. Jag har träffat dessa tjejer bakom företaget FREY CASHMERE en gång i månaden och guidat, tipsat och diskuterat hur de ska gå tillväga. Det har varit roligt och mysigt att se deras ide bli en produkt!

De gör cashmere halsdukar. De är ekologiska OCH när man får sin halsduk så får man även med ett frankerat kuvert. Så att man kan posta iväg sin gammal halsduk till människor i utsatthet. De jobbar nämligen tillsammans med Stadsmissionen och alla halsdukar kommer dit. Härlig grej va?
BRA Frey Cashmere!

Ni hittar deras sajt här.

dsc_0741 dsc_0750

Här var jag brun och precis hemkommen från Thailand.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks! https://www.binance.com/kz/register?ref=FIHEGIZ8

  binance тркелг 2023-12-27 22:40:51 https://www.binance.com/kz/register?ref=FIHEGIZ8
  Svara
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. watch live horse racing

  Svara
 • Hello outstanding website! Does running a blog likethis take a great deal of work? I’ve virtually noknowledge of coding however I had been hoping to start my own blog soon. Anyhow, should you have any ideas or tipsfor new blog owners please share. I know this is off topic however I just had to ask.Many thanks!It’s amazing to pay a visit this site and readingthe views of all mates concerning this article, while I am also eager of getting familiarity.my web site – some

  gate.io fees 2023-01-10 10:44:11 https://www.gate.io/signup/612995
  Svara
 • Låter verkligen som ett väldigt vettigt koncept, kanon! 🙂

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2017-02-21 09:35:11 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • Men.. du har ju redan skrivit exakt det hör förut? Typ samma inlägg med bilder och allt, eller minns jag helt fel? Och snälla kan du inte sammanfatta resan till Thailand, träning och allt. Jag har bokat och åker i april ??

  Jonna 2017-02-20 22:45:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!