Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FREY CASHMERE

Mitt i livet glömde jag berätta en viktig grej för er.

I ungefär ett halvår har jag varit rådgivare åt ett UF-företag (ledsen för alla andra som hört av sig och jag inte kunnat vara er rådgivare också, smickrande att många önskar mig som rådgivare (!) men jag har helt enkelt inte tiden för fler).

Men i alla fall. Jag har träffat dessa tjejer bakom företaget FREY CASHMERE en gång i månaden och guidat, tipsat och diskuterat hur de ska gå tillväga. Det har varit roligt och mysigt att se deras ide bli en produkt!

De gör cashmere halsdukar. De är ekologiska OCH när man får sin halsduk så får man även med ett frankerat kuvert. Så att man kan posta iväg sin gammal halsduk till människor i utsatthet. De jobbar nämligen tillsammans med Stadsmissionen och alla halsdukar kommer dit. Härlig grej va?
BRA Frey Cashmere!

Ni hittar deras sajt här.

dsc_0741 dsc_0750

Här var jag brun och precis hemkommen från Thailand.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Låter verkligen som ett väldigt vettigt koncept, kanon! 🙂

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2017-02-21 09:35:11 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • Men.. du har ju redan skrivit exakt det hör förut? Typ samma inlägg med bilder och allt, eller minns jag helt fel? Och snälla kan du inte sammanfatta resan till Thailand, träning och allt. Jag har bokat och åker i april ??

  Jonna 2017-02-20 22:45:03
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!