Hjälp mig göra er mer nöjda. 

Nu har ni varit riktigt dåliga på att kommentera och jag försöker verkligen uppdatera så himla mycket och vissa dagar har det varit jättesvårt och jag känner mig lite tom angående bloggen just nu. Kan ni inte hjälpa mig lite på traven? Vad vill ni läsa mer av?

Antingen så kommenterar ni vad ni vill läsa mer av eller så skriver ni en överskrift ni vill att jag använder mig av och gör ett blogginlägg av det. Skriver ni överskrift så gör det inom två situationstecken. Typ såhär, ”Såhär såg jag ut när jag var 14 år”.

Okej, det blir bra. Bra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
76kommentarer
 • Good post! We will be linking to this particularly great post on our site. Keep up the great writing https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • There is some nice and utilitarian information on this site. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • As I website owner I believe the content material here is really good , appreciate it for your efforts. xezer tv live

  at the races live streaming 2023-03-25 22:26:58 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • I appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more. Really Great. ibnlokmat

  tv racing saturday 2022-12-28 06:41:24 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Thank you for great article. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live/

  racing results tv 2022-12-24 01:34:14 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing. https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/Gaziemir-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • Thank you for great information. I look forward to the continuation.

  karşıyaka evden eve nakliyat 2022-12-08 07:18:27 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Some really excellent info, I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Vad sägs om du skulle göra en vlogg då och då? Kenza gjorde en där hon körde ”get to know me better” med 52 fakta om sig själv? Behöver inte vara ofta, men ett litet tips bara! Jag tyckte det var kul att titta på iaf❤ Kramar!

  Jessie 2017-02-27 12:17:39
  Svara
 • Mera outfits, tycker du har så fin stil! Och sen vore det jätteintressant att läsa ett inlägg där du presenterar dina närmaste vänner, samt berättar lite hur ni lärde känna varandra och sånt 🙂

  Danielas Dagbok 2017-02-27 11:10:12 http://www.danielasdagbok.com
  Svara
 • Jag älskar dina inslag av ”skvaller”, när man får en inblick i dina sms osv!

  Malin 2017-02-24 23:42:56
  Svara
 • Jag älskar din blogg just för den är så vardaglig. Gillar när du visar din vardagliga smskonversationer med dina vänner, du berättar de dagarna då mår bra men även de dagarna du mår dåligt osv. Helt enkelt det som är aktuellt i ditt liv just nu. <3

  Emma 2017-02-24 14:53:29
  Svara
 • ”Hur jag fixar mitt hår” För det är så h i m l a fint när du har det lite så där lockigt 🙂

  Josefine 2017-02-24 14:31:24
  Svara
 • ”En sådan mamma vill jag vara” Alltså hur du ser på din mammaroll dagen det är dags.
  ”Plaggen jag känner mej snyggast i”
  ”Rätten jag aldrig tröttnar på”
  ”Om jag skulle plugga på universitet så skulle det vara till….”
  ”Min drömman besitter dessa egenskaper”

  A 2017-02-23 18:05:01
  Svara
 • anledningen till att jag läser din blogg är att den på något sätt visar på hur livet är. jag gillar frånvaron av instamgram-perfektionen, jag läser din blogg för att i den får det som är jobbigt/skaver finnas, men också lycka och glädje. så fortsätt med det!!!

  julian 2017-02-23 15:45:14
  Svara
 • Mer mat!

  Emelie 2017-02-23 14:59:28
  Svara
 • Hej fina dasha!
  Jag skulle tyckt det var kul om du skrev ett inlägg om dina nära vänner. Tex hur ni träffades och vad de gör och vad de betyder för dig.
  Kram!

  Lisa 2017-02-23 14:03:49
  Svara
 • Skulle vilja du skriver lite mer om dejting.
  Jag själv har jättesvårt att dejta, och framför allt tindra. Svårt för det här ”small talk” och börja skriva med killar exempelvis på Tinder. Är från en småstad, så känns lite ”svårare” att dejta då. Tips på dejta och Tinder.

  Malin 2017-02-23 13:00:25
  Svara
 • Har inget konkret tips, men vill bara säga att du verkar vara en fantastisk tjej och jag hade mer än gärna velat vara din kompis! Du verkar härlig, genuin, snäll och spännande. Skiner igenom i bloggen <3

  Linnea 2017-02-23 12:30:55
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle vilja läsa mer om dina bästa Stockholmstips, typ restauranger, caféer osv. Det skulle även vara kul att få lite karriärtips av dig, du verkar ha klättrat en del och samlat på dig massa erfarenhet!
  Vänliga hälsningar en tjej med stora Stockholms-ambitioner!

  Nellie 2017-02-23 11:41:46
  Svara
 • Hej Dasha! Jag tycker mest om att läsa om dina dagar och dina tankar <3 För min del behöver det inte vara så kruxigt, har följt dig i hur många år som helst och det är det jag tycker om att läsa om! Oavsett om det är ups eller downs!
  Kram Kram

  ida 2017-02-23 09:56:07
  Svara
 • Din blogg är superbra! men om man ändå ska önska så tycker jag mest om outfits, självutveckling och hela den här grejen med att peppa sig själv och satsa på välmående som en singeltjej med bra karriär

  Anna 2017-02-23 09:39:26
  Svara
 • ”Hur man gör slut med en vän”
  ”Katastrofdejter”
  ”Dasha utifrån” – Hur tror du att folk ser dig både insida och utsida.

  Tre saker som inte kliver någon på tårna men ändå vore väldigt intressant att läsa 🙂

  Nicole 2017-02-23 09:29:09
  Svara
 • ”Stockholmsgudie” (vart ska man dricka kaffe, dricka drinkar, resturanger, vilka platser/gator får man inte missa etc)

  Sophia 2017-02-23 09:26:40
  Svara
 • Jag vill veta vad som har hänt, varför du mår dåligt.

  Linn 2017-02-23 01:33:36
  Svara
 • ”Detta spenderar jag mina pengar på”

  Alexia 2017-02-23 01:23:13
  Svara
 • Hej!
  Precis som du skriver så märks det att du inte har så mycket inspiration till bloggen och det är ju såklart rätt trist för dina läsare. Du skrev att någonting hade hänt och att du inte vill att folk ska fråga om det, men om du förklarar vad som hänt eller åtminstone säger att du behöver en paus från bloggen så tror jag folk har förståelse. Hellre en ärlig paus än inlägg som är meningslösa. Och jag säger det inte för att vara taskig!

  Mira 2017-02-22 22:47:45
  Svara
  • Svar på Miras kommentar.

   Håller till viss del med, mkt ang att ngt hemsk har hänt osv o då är det klart folk undrar vad, av välmening säkert o inte för att snoka/skvallra. Om du inte vill berätta vad så kan man ju skriva typ ”en närstående är sjuk”, ”jag har familjeproblem” etc utan att gå in på detaljer.

   Maria 2017-02-23 06:31:43
   Svara
   • Svar på Marias kommentar.

    Håller med. I och med att du sagt att något riktigt fruktansvärt har hänt, men inte förklarar alls vad det handlar om så blir det:
    1. Som en ”mur” mellan dig och dina läsare. Svårt att kommentera o låtsas som att allt är som vanligt, när du liksom stänger oss ute ur ditt liv.
    2. Svårt för oss som läsare att komma med tips och önskemål när vi inte alls vet vad det handlar om. Du behöver självklart inte berätta vad som hänt men om du ändå kunde säga vad det handlar om, lovar att vi alla bara kommer stötta dig och dessutom bygger du upp relationen med dina bloggläsare då. (Titta bara på Sandra Beijer nu tex utan att hon delgett för mycket). Hoppas du inte tar illa upp av detta, älskar dig och din blogg!

    Mathilda 2017-02-23 06:52:06
    Svara
 • ”Detta är mina bästa plagg som jag hittat i kompisars garderob” ”såhär lärde jag känna xx” (vill lära känna vännerna i ditt liv)
  Så kul att du börjat uppdatera mera! <3

  {"author":"Emma" 2017-02-22 22:20:47
  Svara
 • Dating! ?

  Carro 2017-02-22 22:04:23
  Svara
 • ”ett PT-pass i bilder”

  emma 2017-02-22 21:39:25
  Svara
 • Här kommer lite förslag på rubriker:

  Bästa dejten
  Sämsta dejten
  Roligaste resan
  Dummaste inköp
  Bästa vinet
  Bästa budget tipset
  Bästa klädesplagg
  Måsten i sommar

  Helen 2017-02-22 20:44:37
  Svara
 • Lyssnade på podden idag som handlar om ångest. Jag tycker det är viktigt att skilja på ångest och oro. Att säga att man har ångest över framtiden – absolut, men jag tror snarare att det är oro ni pratar om i podden. Ångest är allvarligt och har man det regelbundet bör man söka hjälp. Det ger ofta kroppsliga symptom, mildare än panikångest men ändå. Titta in på vårdguiden och läs på! Jag säger detta därför att vi som faktiskt har ångest och äter medicin (eller inte) blir inte tagna på allvar när halva Sveriges befolkning säger att de har ångest. Ett tips om man har depression, ångest eller mår dåligt är att läsa Michaela Fornis eller Therese Lindgrens böcker. Och söka hjälp!

  E 2017-02-22 19:50:05
  Svara
 • Jag skulle vilja läsa mer om resor! Typ ”mina topp fem bästa resemål” eller kanske ”mina topp fem drömdestinationer”.

  Jag gillar dina skönhetsinlägg, tex när du tipsar om olika produkter du gillar. Jag skulle även vilja läsa om mer sminkrelaterade inlägg, tex ”vardagsmakeup” eller ”festmakeup” och att du då skriver ut vilka produkter du använder.

  Tycker också om när du skriver om träning och kost. Jag tycker du verkar ha en så hälsosam inställning till det, vilket det tyvärr känns som om att få personer i dagens samhälle har.

  Annars tycker jag att du ska fortsätta som du gör. Du är superduktig och du ser verkligen så fräsch och fin ut!! <3

  Julia 2017-02-22 19:42:10
  Svara
 • ”min smink rutin” samt ”dagens outfit”oftare 🙂

  Emmy 2017-02-22 19:31:34
  Svara
 • Du verkar vara en väldigt trygg person. Du kanske skulle kunna ge tips hur man stärker sin självkänsla. Och hur man blir en så bra person som möjligt! Du har även sagt att du reflekterar väldigt mycket. Att du skriver ner saker som hänt under dagen. Kan du berätta mer om det?
  Mer sådana tips skulle jag tycka vara intressant!
  Kram

  Fanny 2017-02-22 18:54:38
  Svara
 • ”mina bästa inköp” kläder eller väskor skor etc inte möbler o så 😀 haha

  Lina 2017-02-22 18:32:14
  Svara
 • Tycker om din blogg Dasha och tycker du är en av de få bloggarna som verkligen är personlig, men önskar att du var liiiite mer personlig i bloggen, även om jag förstår att det är jobbigt och att du inte heller har någon skyldighet att vara så öppen. Vill höra om dina tidigare relationer (alla kan alltid relatera till det), vill höra mer om ditt nuvarande företag och dina tidigare företag! Och vill självklart veta vad som hände för några veckor sedan! Och mer RECEPT!!!!!! Du delar bästa recepten, har sparat så många, så mer mer mer mer recept! 🙂

  Madde 2017-02-22 18:26:34
  Svara
 • Älskar dina matinlägg och recept och allt sånt 🙂
  Är superdålig på att kommentera men gillar typ ALLT. Oavsett om det handlar vad som låg på rullbandet senast du handlade, hur en helt vanlig dag ser ut eller typ spontanta tankar kring olika saker så som kärlek. Typ allt ni pratar om i podden med ”vardagsbetraktelser”.
  Vore även kul att höra mer om ditt/dina företag. Och framför allt mer om hur du går från idé till utförande. OTROLIGT nyfiken på Helium hur ni startade det, hur gick det, exakt vad ni gjorde. Ni har sagt att ni jobbade med event, men vilken typ? För vem, mot vem? Och varför tog ni paus? 🙂

  Rebecka 2017-02-22 18:11:39
  Svara
 • Tycker faktiskt det är sjukt tråkigt att du skriver ”ni har varit riktigt dåliga på att kommentera”, samtidigt som du alltid är tydlig med att vi inte riktigt har rätt att ”gnälla” när du bloggar dåligt tex. Nu har du under lång tid skrivit om hur mycket ångest och oro du har, samt hur ledsen du är, och dina läsare skriver fina peppiga kommentarer, och så klagar du sen på att vi kommenterar dåligt? Ääeh det tyckte jag var ett jäkligt tråkigt drag. Bara varit massa samarbeten, reklam och tomma inlägg samt hintar om att ditt liv suger på sistone. Svårt att kommentera då…

  Sara 2017-02-22 17:52:53
  Svara
 • Men Dasha 🙂 i tider med brist på motivation, kan du inte dela lite med om tips och trix: vardagstips gällande kanske hur man bäst tvättar bh:ar (:P) eller kanske skriv lite tankar ang. poddavsnitten: ex. något du vill tillägga eller förklara saker osm kan missuppfattas. Din relation med din mamma ( inget privat såklat) men du vet vi alla tror att gräset är grönare på andra sidan och ibland vlill man inget än att få höra att andra tänker likt oss eller gör som oss ivissa situaioner eller gällande vardagssitser. 🙂 Sånna saker som man kanske får ångest över.

  and… Keep up the fucking good work: vi alla går igenom saker, stora som små och dom påverkar oss och betyder olika för oss alla.
  Men som Snook en gång sjöng som fan stämmer bra: ”Mina problem är såpass små att dom knappt räknas som problem men dom gör lika ont för det”.

  Sara 2017-02-22 17:41:45
  Svara
 • Hej bästa Dasha!
  Jag är här och läser vaaaarje dag, men kommenterar väldigt sällan, ska försöka bättra mig. 🙂
  Skulle gärna vilja veta lite mer om hur din jobbsituation ser ut just nu, hur går det med stadsdel t.ex.? Tänker du utveckla just det ”bolaget” på något sätt eller är det tröjor som gäller? 🙂
  Andra rubriker/inlägg, typ ”roligast denna veckan”, ”tråkigast denna veckan”, ”detta gjorde jag för exakt ett år sedan, två år sedan, tre år sedan”.
  Såg dig på Olivia Valere i Marbella i somras och ångrar fortfarande att jag inte gick fram till dig och berättade hur fantastiskt härlig jag tycker att du är. Tack för allt du delar med dig av och alla kloka ord. Hoppas att det som är jobbigt nu löser sig på bästa sätt. Många kramar❤️

  Johanna 2017-02-22 17:24:37
  Svara
 • En till! ”Visioner för 2017”, alltså dina visioner och planer för jobbet, privat, kärlek, träning, etc. Är så intresserad av dina planer jobbmässigt! ❤

  Ida 2017-02-22 16:41:26
  Svara
 • Det hade varit jättekul att läsa lite mer om ditt företag, hur det går med det osv men också kul att höra om dina vänskaps- och kärleksrelationer! Forni har skrivit några gånger ”mina vänner-inlägg” där hon har presenterat sina vänner, det är superkul att läsa om! Och kanske lite om vad som hände med killen du skulle flytta ihop med eller om du har nån ny eller så. Kram!

  sofia 2017-02-22 16:41:14
  Svara
 • ”Jag & Erik” ”Jag & Becca” ”Jag & Hanna” etc. Vänskapsinlägg alltså! Det är så tydligt att du är bra på att prioritera dina vänner, och vänskapsrelationer (heja dig för det!) och det är ju en hel del som är återkommande i bloggen – därför vore det så drömmigt om du gjorde inlägg med bilder där du berättar hur du träffade personen, hur ni blev vänner, vad personen jobbar med, varför du gillar personen, etc. Se exempelvis Sandra Beijer för inspo! Skulle älska det!! ❤

  Ida 2017-02-22 16:40:08
  Svara
 • 1) ”Vanlig arbetsdag för Dasha”
  2) Vad du hade jobbat med om du inte gjort det du gör idag.

  Jenny 2017-02-22 16:35:25
  Svara
 • Berätta om ditt nya företag. Vad är dina mål och drömmar?

  Skönhetsrutiner, vad gör du hemma? Hur ofta är du på bangerhead och hur ofta fixar du fransar osv ?

  Anna 2017-02-22 16:07:08
  Svara
 • ”Hur jag vill att min framtid ser ut”
  ”På gymmet”
  ”Timma för timma”

  Sandra 2017-02-22 15:47:05
  Svara
 • Skriv om vad det var som hände för några veckor sedan, den där söndagen där man fick känslan av att något riktigt hemskt hade hänt… man tappar verkligen lusten att fortsätta följa när bloggare skriver A men inte B.. kanske därför vi läsare varit dåliga på att kommentera efter det?

  tina 2017-02-22 15:27:05
  Svara
 • Mer träning och hälsa! och skönhetstips!
  ”Ett vanligt pass på gymmet”, ”Såhär äter jag under en dag”, ”5 saker i skönhetsväg jag inte skulle klara mig utan”

  Puss

  Ida 2017-02-22 15:25:47
  Svara
 • Älskar skönhets/smink/hudvårdstipd osv! Tack för en fin blogg<3

  Linn 2017-02-22 15:20:27
  Svara
 • Hej fina du!! testa gör en ” fix med mig video” där du ställer telefonen liggandes i badrummet samtidigt som du sminkar dig och berättar vad som händer i livet. Då kan vi läsare fixa oss med dig 😉 älskar det konceptet. Hoppas du får en fin dag, kram!

  Amanda J 2017-02-22 15:04:12
  Svara
 • Jag suger på att kommentera (erkänner, hands down), MEN jag vill bara skriva att jag redan älskar sätter du skriver och bloggar. Variation av allt, mycket ärlighet/sårbarhet (att det är ok att må dåligt, inget att skämmas över bl.a.) din relation till din mamma älskar jag! Älskar att läsa inlägg när du har varit med henne ???. Dina vardags grejer är så soft att läsa liksom. Nä jag tycker att du redan bloggar grymt. Och jag ska bli bättre på att kommentera!

  Diana 2017-02-22 14:53:29
  Svara
 • Berätta om resultaten efter din träningsresa osv. Känner du nån skillnad? Hur då? Vad äter du nu? Hur mkt tränar du? ? Vill bli inspirerad. Vore kul att se bilder på resultat oxå. Sånt motiverar så mkt <3

  Tilde (igen) 2017-02-22 14:27:57
  Svara
 • Snälla berätta vad som har hänt dig! är så nyfiken,

  [email protected] 2017-02-22 14:27:04
  Svara
 • Rubrik 10 saker ni inte trodde/visste PM mig”

  Tilde 2017-02-22 14:25:23
  Svara
 • En video om du lockar till hår samt hur du fixar dig hade varit kul 🙂

  Moa Westlund 2017-02-22 14:23:15
  Svara
 • ”Mina skönhetsfavoriter” ”Vardagssminkning”, vad du alltid har i skafferiet/kylskåpet, och kanske framförallt mer recept (du gör alltid så fina inlägg på den fronten) <3

  Elin 2017-02-22 14:08:25
  Svara
 • Skvallermaraton, dina bästa restauranger i Stockholm, throwback 2010-2015, musiktips!

  Charlotte 2017-02-22 14:04:50
  Svara
 • Skvallermaratonet är så kul!!!!!!

  Betty 2017-02-22 14:02:25
  Svara
 • Mindre samarbeten och reklam, mer personliga inlägg!! 🙂

  Moa 2017-02-22 14:02:00
  Svara
 • ”Min träningsrutin” ”Mina topp fem maträtter” ”Fördelar och nackdelar med eget företag” ”Så hanterar jag min ångest”. Du är grym <3

  Camilla 2017-02-22 13:41:55
  Svara
 • Älskar när du lägger upp recept! så gärna mer av det <3 Sen gillar jag dina inlägg där man får följa med dig en hel dag (fattar att det inte går göra så hela tiden, men "helg i bilder" är det roligaste att läsa! Som någon annan skrev vore det kul med en uppföljning av Dasha 2.0 också 🙂 och lite mer bilder från ditt hem! Tycker det är kul att du blivit lite mer frekvent i ditt bloggande igen, gillar ju dig <3

  Hanna 2017-02-22 13:31:45
  Svara
 • Typ ”30 saker vi inte vet om dig” Skulle va så kul!!!!!!!!!

  Sally 2017-02-22 13:31:30
  Svara
 • Mer om kärlek ofc!! ( ja jag saknar fortfarande din och Fornis podd :'( )
  En recap på att par ämnen som ni hade i podden hade ju bara varit för härligt!
  Tycker det finns så dåligt med poddar och bloggar där man pratar om kärlek och det är ju ändå världens bästa ämne amirite??! Olycklig kärlig, hur gör man för att inte tappa hoppet om att hitta den osv. KRAM DASHA

  Sonya 2017-02-22 13:31:03
  Svara
 • Åh bästa Dasha!! Din blogg är super <3 Du verkar som en så härlig och inspirerande tjej. Blir lika glad varje gång jag går in på din blogg oavsett hur mycket du uppdaterar. Man glömmer lätt bort hur mycket jobb som ligger bakom varenda inlägg – YOU GO GIRL <3

  Det vore superkul ifall du tex berättade om inredning, tankar kring kärlek (vad du tycker, tips osv), träningspepp, ekonomiska tips (såsom till resor, dyrare köp allmänt, lägenheter osv) 🙂 Kanske lite luddig kommentar och undringar men hoppas du blev glad ändå 🙂

  Elin 2017-02-22 13:28:46
  Svara
 • Ytliga grejer också! Så kul å läsa om – underskattat! 😉

  Rosanna 2017-02-22 13:26:48
  Svara
 • Mera matlagning och recept! 🙂

  Alice 2017-02-22 13:25:45
  Svara
 • Älskar din blogg!!! Fortsätt uppdatera fina du <3

  Läser gärna mer om dina relationer och dina ex. Vilka lärdomar har du från dina ex? Hur blir man tillsammans med någon? Hur gör man slut? Har du någon "the one who got away"?

  PUSSSS

  Anna 2017-02-22 13:21:38
  Svara
 • Vart är podden? Ganska irriterande när den inte kommer upp direkt på morgonen när man vill och kanske bara har tid att lyssna påväg till jobbet.

  Tove 2017-02-22 13:15:35
  Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   Om den kommer upp olika tider på onsdagarna, så är ju ett hett tips att börja lyssna varje torsdagmorgon istället för att bli irriterad! Då kommer den ju garanterat vara uppe 🙂

   Alexandra 2017-02-22 14:19:35
   Svara
 • Du började med Dasha 2.0 projektet för nått år sedan. Det var kul att följa! Annars kanske lite mer inredning eller mer vardag med relationer? Kram!

  Olivia 2017-02-22 13:04:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!