Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Härlig och grisig helg.

FREDAG:

Började fredagen med en powerwalk. Men gick som vanligt förbi Italiano baren för en kaffe. Fia hade inte riktigt öppnat än och jag sa att jag kunde göra min egna latte. Att det inte var några konstigheter med det. Hon skakade på huvudet och gjorde plats åt mig. För er som inte vet så har jag ju jobbat på cafe i typ tio år. Kan göra en latte, cappo eller what ever riktigt bra, tom blundandes!

Samtidigt svarade Cissi på ett sms så jag sa att jag tar med en kaffe till henne och tar henne sällskap till jobbet.

Hon bor och jobbar på Östermalm så det blev ett umgänge på tio minuter. Det var mysigt. Känns som om det var så längesedan jag träffade henne.

 När jag kom hem så blev det lite yoga och core på denna yogamatta jag fått av Margaux.

Köpte med mig fredagsblommor på vägen hem från powerwalken.

Vid lunch kom Bella hem till mig! Bella praktiserar hos mig. Ska berätta mer om Bella om ett tag när vi fått kontor och kommit iordning.

Här förberedde vi inför ett event vi skulle ha senare på eftermiddagen.

Jag ska i nästa inlägg berätta lite mer om vad jag jobbar med. Men här hade jag en aktivering på stan med Chloe och Julian.

Efter aktiveringen gick jag hem och bytte om och gick ner till Grodan och mötte upp killarna.

Vi skulle nämligen på en afterwork med livemusik på Mono.

SÅDÄR såg inte min blus ut hela kvällen!! Blixten slog till.. Så att säga. Men visst är bhn fin? Den är också från NA-KD. Kommer ny haul och ny rabattkod med dem på onsdag. Pass på!

Efter Mono gick vi till Italiano Bar och drack drinkar. Här är jag med Nenne 🙂

…såhär glad blev jag av att få ställa mig bakom samma bar för andra gången på några timmar. Såhär glad blir Dasha när hon får spela vilken musik hon vill.

Mo (bakom mig) mindre nöjd tror jag. Hehe.

Efter dessa dansmovies blev vi hungriga och jag skickade iväg ett spontansms till Paulo (ägare på Kasai) som styrde ett bord. Det fanns inget bord eftersom klockan var 21.00 och löningshelg men han löste det ändå. Då blir man väldigt glad. <3

LÖRDAG:

Mötte upp familjen Dietz och åt lunch på Salt och Bröd. De hade bara varit hemma dagen innan så det var mycket ”skratta åt Dasha” under denna lunch. :p

Sen gick jag hem och jobbade undan två timmar efter att jag legat i badet i nästan tre timmar. Var nog en fisk i mitt förra liv. Eller en sjöhäst. Ja, en sjöhäst var jag nog.

När det blev kväll mötte jag upp killarna på Grodan igen. Drack en bloody och en gindrink i min fina Stadsdel-tröja!

Max hade Penny med sig som satt i mitt knä och tyckte det var mysigt att bli kliad på magen.

Helt plötsligt blev det bråttom och jag tvingade killarna att följa med upp till Hemköp för att jag skulle handla mat. Letade efter färsk tonfisk runt halva stan men fick bli salmalax istället. Gjorde detta  recept. Och min salsa. Kan inte hitta den på recept för något i världen i bloggen så kanske inte ens har skrivit ut den till er? Ska göra en sats i veckan till er! Den är något av det godaste jag vet.

Min kompis som var över på middag lagade en råbiff. Den var riktigt bra. Ska sno det receptet rakt av till nästa middag.

SÖNDAG:

Söndag är ju min heliga dag. Bokar eller bestämmer aldrig något på söndagar. Sen om man får feeling att göra något så gör man ju det men generellt är det min vilodag. Vill helst bara ligga i sängen, äta och samla kraft inför veckan. Åt en sen lunch så struntade i middag… Blev bullar och kakor till middag. Både härligt och grisigt, på samma gång.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Du är sååå hemlig jämt . En kompis has no name.
  Hemlig när det kommer till jobb.
  Why?

  Smilla 2017-03-01 20:20:14
  Svara
 • Hör gärna det där receptet på råbiff förresten, tycker aldrig att min blir helt mitt i prick!

  elin 2017-02-28 16:14:43 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • det låter som en helt perfekt helg ju!

  elin 2017-02-28 16:14:13 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • Jobbar du inte med Helium studios längre?

  B 2017-02-27 21:04:15
  Svara
 • Hahaha en kakmiddag e du väl värd (men fattar vad du menar med både härligt o grisigt på samma gång) 😉

  Natta 2017-02-27 19:44:02
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!