Sugiga människa! 

Det här möttes jag utav på min powerwalk imorse. Vad är det för fel på människor som gör såhär? 

Det här är bara en urusel människa rakt igen som kände sig manad att rycka ut blommorna och smutsa ner trottoaren med jorden. 

Inte ens har de snott blommorna. Inte för att det skulle rättfärdiga detta idiotiska beteende men då hade det ändå varit en annan grej. Om personen i fråga snodde blommorna till sina egna krukor. Men det här? Nä. Det är bara dålig karma. 

Må ditt mobilbatteri alltid ta slut när du som mest behöver det! Och må alla dina dragkedjor alltid fastna i dina tröjor och jackor och göra fula hål i dem. Må du ALLTID tappa dina hemmanycklar och må du alltid vara lite förkyld, JÄMT. 

Sugiga människa! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej! Jag älskar din & Hannas pod riktigt mycket, brukar lyssna på den på jobbet. Dock har jag märkt att den inte kommer upp förrän sent på onsdagen & inte alls nu på kvällen heller? Är detta något ni kanske kan åtgärda på något sätt? Har varit inne på podcaster och laddat om sidan säkert 20 ggr idag.. Alltid lika taggad när de är onsdag!! Kramisar.

  E 2017-03-01 20:57:51
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Håller med! Skulle verkligen uppskatta om ni kan släppa den tidigt på morgonen på onsdagar istället för på kvällarna och även uppdatera oss när ni är sena med podden. Kram

   S 2017-03-01 21:57:13
   Svara
 • Men alltså, låt Dasha avreagera sig i sin egen blogg? Kan man skriva något utan att bli tillrättavisad eller, ni låter som perfekta individer med 0% brister, fy.

  Sara 2017-03-01 20:02:26
  Svara
 • Alltså Dasha så mycket sanning i detta inlägg!! Människor som förstör för andra, heeelt utan anledning, det är fruktansvärt provocerande. Varje gång jag ser något sånt här blir jag vansinnig. Varför förstöra för andra människor???

  Nelly 2017-03-01 18:35:57
  Svara
 • Kan vara ett litet barn som busat o av misstag vält ut krukan? En mamma med barnvagn som stressat o råkat köra in i krukan av misstag? En äldre herre som ramlat omkull o tagit stöd o råkat välta den? Ngn som är groggy o skakig efter opererat ut visdomstand o satt sig ned bredvid o råkat välta den när påväg att resa sig upp? En hund som sprungit in i den? Måste kanske inte vara en sugig människa osv osv, chilla

  Maria 2017-03-01 17:57:18
  Svara
 • Vilka idioter som kommenterar? Håller helt med dig Dasha, ibland får man verkligen fnatt på vad sjukt onödiga saker människor håller på med för att förstöra. Självklart finns det värre dilemman i världen (som någon nedan kommenterade om) vilket bara gör det ännu mer absurt hur vissa håller på att förstöra småsaker. Kan vi inte alla bara göra saker i positiv riktning här i världen?

  Sara 2017-03-01 17:09:46
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Håller helt med er Dasha och Sara. Bara för att man blir irriterad på en sak och ogillar denna typ av människa behöver det inte betyda att mqn gillar SD eller människor som dödar oskyldiga barn?!?!?!? Herregud vilka omogna kommentarer haha.

   Cecilia 2017-03-01 17:38:29
   Svara
 • Haha ja, jag tänkte också att det ser ju ut som att den har ramlat bara?

  Julia 2017-03-01 15:22:42
  Svara
 • Lol om du ändå kunde göra ett inlägg om alla sugiga människor som går runt och dödar oskyldiga barn, eller sugiga människor som SD. Men de ok, håll dig till blommor

  Isse 2017-03-01 15:03:53
  Svara
 • Jag tror kanske den har ramlat 😛 lite onödig draaaaaama

  sara 2017-03-01 14:26:49
  Svara
 • Tycker också att det ser ut som krukan har ramlat eftersom att det är massa jord på kanten. Men oavsett – finns det inte NÅGOT mer intressant att skriva om? Jag menar, det måste ju finnas något mer givande i din vardag som vi kan få ta del av än detta?

  Anna 2017-03-01 12:01:20
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Det är ju det här som är en del av vardagen? Vill du inte se den så behöver du ju inte läsa den här bloggen, det är ett fritt land trots allt. YOU GO DASHA

   Elina 2017-03-01 18:18:36
   Svara
 • Jag tycker det ser ut som krukan har ramlat. Men det kan vi ju inte veta 🙂

  L 2017-03-01 11:42:39
  Svara
 • Försök att inte sätta så mycket energi på dåliga saker, tror att du själv också skulle må bättre av det! 🙂 Har följt din blogg sååå länge men det känns som att jag kanske måste sluta snart pga så mycket negativitet (och bitterhet t.o.m..?) Kramar!!

  Ida 2017-03-01 11:23:21
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Undrar detsamma som Hanna, sedan när började Dashas blogg turn in to a bitter och grinig blogg? Jag tycker hon har steppat upp bloggen på sistone med fler inlägg oftare samt bjuder mer på sig själv med en härlig attityd, men deppiga dagar har väl alla ibland?
   Bitter? Det var väl att ta i. Valet är ju upp till en själv om man vill läsa eller inte.

   Sussi 2017-03-01 15:02:25
   Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Läser vi samma blogg? För jag uppfattar inte Dasha som negativ. Inte ens nu när hon säger att livet är tungt så skiner det igenom mer än när hon själv gör ett inlägg om det. Själv gillar jag såna här vardagliga små inlägg. Men alla är vi olika 🙂

   Hanna 2017-03-01 11:58:33
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!