En till önskan om en födelsedagspresent.

Häromdagen fick jag en fråga av en kompis vilket mitt nästa väskköp skulle bli. Då tänkte jag efter ett tag och sa att jag faktiskt är väldigt kittad på väskfronten. Att det förmodligen inte är någon väska jag behöver (obs läs behöver, inte vill ha).

Men om man får önska lite bara. Och drömma om något man absolut inte behöver men som hade gjort en vardag lite roligare så hade det defeinitvt varit en sån här Gucci. med massa paljetter och glitter. Den hade lyst upp just nu ganska gråa tillvaro.

Visst blir man pirrig bara att titta på dem?

403348_k2lmn_9759_001_075_0000_light-dionysus-embroidered-shoulder-bag img-thing

sf

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!