Uppdate från bunkern. 

Blivit ännu mer svullen. Och för er som undra så äter jag redan pensilin. 

Men fan vad ont det gör. Denna bild togs imorse och nu mot kvällen är det ta mig fan ännu mer svullet tror jag. Har smörjt in kinden med olja. Rädd det ska bli bristningar. Förmodligen är den chansen liten för huden är ju så elastisk men jag tar hellre det säkra före det osäkra ok?! 

Och innan har kinden inte varit röd. Nu är den både röd och varm. 

Jobbigt med jobbet också. Är ju riktigt snurrig av Citodonen. Men när den släpper har jag på tok för ont för att kunna jobba. Då måste jag bara blunda och koncentrera mig på att andas djupa andetag och inte spänna mig. Har lätt för att spänna mig så mycket att jag börjar skaka när det kommer till smärta nämligen. VET ju att det blir värre av att spänna sig… Men, jobbar på det. 

Typiskt man ska ha så mycket jobb just denna vecka. Och på fredag åker jag till Malmö över dagen med Molly och Hanna. Då kan ni träffa oss om ni vill. Mellan 17-19. Återkommer om plats. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://accounts.binance.com/bg/register-person?ref=V2H9AFPY

  регистрация в binance 2023-12-19 23:18:54 https://accounts.binance.com/bg/register-person?ref=V2H9AFPY
  Svara
 • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. watch racing online free

  www.newsmax.com live 2023-07-15 02:10:03 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. live horse racing in florida

  Svara
 • Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

  Mälde di aa und erhalt 100 USDT 2023-04-12 23:52:40 https://accounts.binance.com/de-CH/register?ref=AZLN4XMM
  Svara
 • Kolla med läkaren om du inte kan få Orudis utskrivet istället. Citodon är paracetamol med kodein och kodeinet gör att man blir trött och därför får svårt att jobba. Orudis har ketoprofen som verkande substans istället och den blir man inte lika trött av. Sen kanske det inte är värt att byta ändå eftersom olika typer av smärta kan lindras olika bra olika värktabletter. Jag som tidigare fick Citodon mot mensvärk har det så mycket bättre med Orudis eftersom jag dels slipper kodeinet och dessutom är ketoprofen bättre mot den typen av värk (pga olika kemiska/biologiska orsaker). Orudisen är också mer långvärkande, (1 tablett 3 ggr om tagen tar jag istället för 2 tabletter 4 gånger om dagen som med citodon) vilket gör att jag iaf slipper vakna på natten av smärtan.

  Inte läkare eller något sånt, har bara haft långa diskussioner med min gynekolog om detta men kan vara värt att undersöka.

  Krya på dig! 🙂

  Johanna 2017-03-09 12:03:07
  Svara
 • Näääääääääääää så har jag tenta till 18 på fredag!! ? Hade så gärna velat få träffa dig på riktigt, jag har följt dig så länge och det känns som vi är så lika i tankesättet att du känns som min bästis jag aldrig träffat typ. Jag vet att det låter konstigt men du har hjälpt mig många gånger fast du inte vet det. Tack för det! Krya på dig, hoppas det läker i raketfart. Kram <3

  K 2017-03-09 01:31:09
  Svara
 • Men stackare! Ska det verkligen bli så mkt? Ring kry eller åk in och kolla!

  Krya på dig!

  ANNAWII 2017-03-08 22:56:49 http://annawii.blogg.se
  Svara
 • Lider med dig så Dasha. Verkligen. Även om jag bara tittar in här lite då och då känner jag så starkt för dig och de andra du umgås med som bloggar. Ni är ju helt otroliga. Hejja er. Verkar som mycket är kämpigt för dig just nu så skickar en viral bamsekram ♡

  Kerstin 2017-03-08 20:48:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!