Skrämde visst livet ur lilla mamma precis 

Eftersom jag har så ont de två timmarna kroppen är utan smärtstillande vaknar jag givetvis den tiden på natten. Så jag får ta citodon kl 05 och har vaknat varje natt mellan 02-03… Lik så idag. Började surfa och hittade ett jättefint klipp på Twitter som min kompis Glasman delat. 

Det är en Nikereklam där en liten tjej sjunger på ryska. Givetvis kände jag att det var något jag var tvungen att dela med mig av till min mamma som ligger och sover på soffan i vardagsrummet, med ljudlöst på mobilen (?!). 

Nä men tydligen hade hon inte satt på ljudlöst inatt… Och kommer inspringandes här och skriker ”Jag har ringt 112!!!” efter en sekund. 

….. 😮

Vad som hör till är att jag ringde sjukvårdsupplysningen innan jag gick och la mig inatt vid tolvtiden för jag kände att min tunga svullnade upp och även läpparna, lite. Då sa de att ifall jag skulle få svårigheter att andas skulle jag givetvis åka in. Men också avvakta och känna efter om svullnaden spred sig. 

Då trodde mamma givetvis att det var det som hade hänt. Som tur är så har både läpparna och tungan gått ner. Är inte alls svullna längre. Men kinden är fortfarande enorm…. 

Här kommer klippet om ni vill se det. 

Och nedan är en bild från i helgen på mig, mamma och hennes kompis Viktoria <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!