Skvallermarathon 

Messade lite med Boudi om en jobbrelaterad sak och sen skickade jag en bild på hur jag såg:

Det jobbiga med frilans är ju att även fast man är sjuk så måste man skicka vissa saker om det är deadline. Och är det deadline så är det. Spelar ingen roll om man får läsa om texten fyra gånger eftersom man ser dubbelt av smärtstillande. Här skickade jag en bild till säljchefen DanielMetro att det var på väg.

Här messade jag med min älskade Erik som är i Kina om hur bra resultat träningen och maten osv gett mig. Bootcampet i Thailand var verkligen sån jävla bra rivstart. Tror nog jag är förbi strl jag var innan jag gjorde illa knät nu. SÅ JÄVLA SKÖN KÄNSLA. Fattar ni ens!

Viktor Frisk ska göra ett jobb för mig (det som Hanna och Molly gjorde i Malmö):

Här pratade jag och Margaux om visdomstanden. Jag kommer inte ha tid med sådana här saker som den nu i vår så därför gjorde jag detta nu.

Hehe Cissis yngsta Sienna är inte ett as stort fan av kläder. Så jag frågade vart underdelen hade tagit vägen här. Men de hade spillt på strumpbyxorna som hängde på tork <3

En av mammas bästisar skickade en ”krya på dig hamstern” hälsning och visade upp en av sina pågående kreationer. Hon är nämligen konstnär. Ni kan kika på hennes verk HÄR.

Precis nyss utspelades detta. Jag satt i badet, messade med Margret om livet och blev uppskrämd:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information. where to stream women’s afrobasket live stream

  watch newsmax live 2023-07-15 01:44:12 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • At the beginning, I was still puzzled. Since I read your article, I have been very impressed. It has provided a lot of innovative ideas for my thesis related to gate.io. Thank u. But I still have some doubts, can you help me? Thanks.

  gate io giriş 2023-05-10 10:13:57 https://www.gate.io/tr/signup/XlQVXVo
  Svara
 • Hej Dasha! Hoppas verkligen att du mår bättre med kinden och visdomstanden snart! Tänkte vara lite desperat (jätte jobbig) och påminna dig om att titta på mitt mail som jag skickade till dig för några dagar sen. Det är verkligen jätteviktigt för mig! <3 Krya och kram!

  E 2017-03-12 23:16:27
  Svara
 • Hej! Inte velat fråga vad som hänt eftersom du inte velat berätta men hjälp vad nyfiken man kan bli.. kan du inte ge någon hint, är det något som hänt dig sjukdom eller liknande eller någon närstående? Livet är tufft, hoppas allt blir bättre snart, det kommer det att bli❤ Kramar

  Evelina 2017-03-12 21:39:57
  Svara
 • Vet att du tagit upp detta tidigare, men jag ska ha 25-års jippo! Bjudit in lite tjejkompisar. Ville gärna ha tips på roliga saker att göra under kvällen. Lekar, uppdrag etc!
  Hade varit så tacksam för svar!

  Mikaela 2017-03-12 17:30:06
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Jag och Forni gjorde en podd om det. Kolla igenom de gamla avsnitten den heter något i stil med ”festpodden”. Kram!

   dasha 2017-03-12 20:40:57
   Svara
 • Så imponerad över din träningsresa! Nyfiken fråga, hur mycket har du gått ner eller har du måttat? Så kul med resultat du är oavsett storlek otroligt vacker och jag diggar dig! GRL PwR

  Simone 2017-03-12 15:53:47
  Svara
  • Svar på Simones kommentar.

   Jag har inte måttat men jag känner på kläder och hur jag ser ut i spegeln framför allt. Jag är nöjd 🙂

   dasha 2017-03-12 20:40:19
   Svara
 • Haha! Älskar dessa inlägg, blir en härlig kiklande känsla i magen av nyfikenheten!
  Krya på dig!
  Kram

  Louise 2017-03-12 11:17:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!