Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Riskybusiness

Igår och idag har allting varit så stressigt i livet att jag brast ut i full gråt i gårdagens Poddinspelning. Jag längtar bara till ikväll när jag kan lägga mig raklång i sängen med ett par raggisar och freakin slappna av. 

Bara slappna av. 

Denna bild är inte tagen idag. Hehe idag ser jag ut som en påse skridskor. Men antar man behöver sådana dagar med. För att de bra ska upplevas som just bra. Nu ska jag maila något som känns som en miljard människor och sedan ska jag gå på kursen Riskettan!!! Det här körkortet ska man ju ge sig på nu också. 

Puss på er då. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej fina Dashaa!

  Jag undrar om du antingen kanske kunde ta upp i podden eller göra nåt inlägg med typ en lista på dina bästa tips på roliga platser/saker att hitta på under sommaren i Sverige! Tex om du har bra tips på hur man gör Stockholm eller tennisveckan bäst! Och du har ju gett mycket olika tips på hur man har en lyckad fest, men jag undrar om du har lite tips kring själva kostnaderna när man ska ha en rolig fest. Hur anser du att man bör dela upp kostnaden? Man vill ju inte vara en snål host men man vill ju inte heller behöva leva på nudlar för att ha en fest haha!

  Kram:)

  Miriam 2017-03-15 10:32:38
  Svara
  • Svar på Miriams kommentar.

   Jag tar alltid hela kostnaden själv när jag har fest, har svårt för att låta gäster ”betala” eller påpeka att man måste komma med egen dryck osv till mitt hem/event. Annars tycker jag inte man bör bjuda in till fest. Om man tycker det blir dyrt kan man istället styra upp något som ett gäng.

   Fatima 2017-03-15 18:32:37
   Svara
 • Var kommer dina fina örhängen ifrån? kraaam

  Paula 2017-03-14 18:27:45 http://paulawallin.se
  Svara
 • Gjorde själv Riskettan förra veckan, de går snabbt och enkelt ska du se!
  Kämpa på Dasha! Du är grym, kram<3

  Charlotte Wahlgren 2017-03-14 17:26:11
  Svara
 • Kram!

  Nelly 2017-03-14 17:01:31
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!