Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Goals in life 

Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker detta blombud är FREAKIN GOALS. 

Fick det av… Ska berätta sen. Men vet ni vad jag tycker är så jävla fett. Jo det är att Stockholm blir så himla mycket mer storstad för varje år som går. Detta sorts blombud känns som en tjänst som finns i USA. Inte i lilla Sverige. Men det gör det nu. Hur härligt? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Dasha!
  Gud så fina blommor. Bara en fråga som jag är så nyfiken på. Ska ni inte fixa en babyshower för Margaux? Hon verkar verkligen vara världens mysigaste & finaste tjej, jag skulle typ vilja fixa en babyshower åt henne. För det känns som hon är min bästis i och med att jag följer henne på snap, youtube etc haha. Men nu är jag ju inget creep så det kommer inte att ske haha. Men jag väntar nyfiket varenda dag på att läsa om att ni tjejer har överraskat henne. Hoppas det händer snart! Kram kram

  Hanna 2017-03-17 08:05:04
  Svara
 • Lyssnade också precis på din pod.. Blev så himla berörd. Du verkar vara en underbar människa och framförallt: ÄKTA! Många styrkekramar till dig(L)

  Helena 2017-03-16 18:25:46
  Svara
 • Lyssnade precis på podden och kom på mig själv sitta och gråta bara för att du gjorde det. Fina modiga coola du. Älskar människor som vågar visa känslor och du känns så otroligt äkta, Dasha. Kram <3

  Ida 2017-03-16 15:54:02
  Svara
 • Var är skinnjackan från?

  Tove 2017-03-16 09:07:55
  Svara
 • Hej Dasha!
  Jag är i panikbehov av tankar och råd kring det här som tar upp så sjukt mycket av vår tid och energi- relationer, kärlek och sex. Jag har ett problem, ett mönster, som jag inte vet varför det uppstår eller hur jag ska tackla det.

  För att jag ska träffa någon behöver jag känna klicket, den där direkta kemin, annars så är min nyfikenhet nästan på minus. Det där klicket är inget jag stöter på varje dag, vilket gör att när jag väl känner det så hamnar jag i ”carpe diem”-mode och liksom bara kör. Jag blir självsäker, sexig, flörtig och allmänt jättehärlig (tycker jag). Blir dessutom så sjukt sugen så blir ofta ligg typ första gången. Kan liksom inte hålla mig när killen är härlig, och vill dessutom tänka att med den rätta killen så kvittar det hur eller när vi ligger för han är inte så töntig att han ska bry sig om när en tjej släpper till.

  Hursomhelst, det är efter detta problemen börjar. När jag känner att jag är intresserad upprepas beteendet ovan och mina tankar efteråt är att detta liksom var nice och nu vill jag veta mer om den här personen igen, träffas igen och se om vi funkar ihop. Jag har jäkligt dåligt tålamod och kontrollfreak dessutom, så tar ofta saken i egna händer och frågar om han vill ses och typ laga mat eller något annat roligt. Men där tar det stopp. Då svalnar han. Detta har upprepats så himla gånger att jag börjar tro att jag bara duger till att ligga med. Liksom, om vi har det härligt ihop, varför vill han aldrig träffa mig vidare? Jag orkar egentligen inte spela spel, men måste jag det? Måste jag vara ”tjejen” och vänta på att bli utbjuden och uppvaktad? Är så fruktansvärt trött på detta och står där med egot lika krossat varje gång jag inser att killen inte vill träffa mig vidare.

  Vill gärna ha en annan powerkvinnas åsikt på detta, i skrift eller i podden. Vill bara känna mig stark och härlig med en kille lindad kring mitt lillfinger för en gångs skull.
  Kraaaam!

  E 2017-03-16 08:07:32
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Hej! Du har nog bara inte träffat rätt kille än. När det är rätt är det lätt. Lyssnade på sista avsnittet av 30plustrevar där de nämnde att en dag kommer du inse varför det aldrig funkade med de andra (typ). Håll hoppet uppe 🙂

   Johanna 2017-03-16 09:10:24
   Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!