Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

”Hoppet är det sista som lämnar en”

VARJE gång jag ska kika på Greys Anatomy så trycker jag alltid på avsnittet innan. I hopp om att jag kanske, kanske missat att se förra veckans avsnitt. Det händer ju aldrig. Men ändå gör jag så varje gång? Känns som en typisk Vilde grej att göra (eftersom majoriteten av er tyckte jag var mest lik Vilde, looool). Ser mig själv så inte alls som Vilde. Men när ni gav förklaringarna på hur ni tänkte så hör jag er. Såg vad ni menar.

Nu ligger jag i mammas soffa, äter keso med tomater i och massa Herbomare. Älskar Herbomare. Förstår inte folk som föredrar salt före Herbomare? Vad ÄR det för sorts människor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vilken hemsida kollar du ifrån? Letar ihjäl mig efter säsong 13! Måste.Veta.Hur.Det.Går!! Abstinensen är liksom svinhög! Please, share (har försökt zooma på din bild men går liksom bara inte att tyda)

  Matilda 2017-03-20 16:21:27
  Svara
 • Vi tycks ha samma smak gällande serier (ÄLSKAR Grey’s Anatomy!), men tydligen inte riktigt gällande filmer… 😀 Gick och såg Beauty and the Beast efter att jag hörde dig hylla den i podden, och tyckte så här: http://danielasdagbok.com/2017/march/beauty-and-the-beast-2.html

  Danielas Dagbok 2017-03-19 17:10:48 http://www.danielasdagbok.com
  Svara
 • Jag skrattade högt när jag läste att du går tillbaka och tittar om du har missat ett avsnitt av Greys, gör exakt samma sak. Och gjorde det för bara en timme sedan haha 🙂 Men såklart har man inte missat något avsnitt :/

  Sofie 2017-03-19 13:57:21
  Svara
 • Fina Dasha! Har du lite tid över hade det varit fint att höra dina tankar om..
  att jag dejtat en fantastisk kille i ett gäng månader, allt är bra och vi har en nära relation. Men, hur kommer man till det nära stadiet att man börjar säga Jag älskar dig, säga älskling & så.. Vi hittar inte dit?

  KRAMAR:))

  Jessica O 2017-03-19 13:55:54
  Svara
 • Hej Dasha!

  Jag har fastnat helt med en kille som jag vet gillar mig, men som inte behandlar mig schysst. Hör bara av sig när det passar honom osv. Jag har ställt ultimatum gång på gång men inget händer. För mig är det allt eller inget. Men jag kan inte släppa honom. Tänker ofta på vad du säger, att man vill ju inte ha en kille som inte vill ha en. Men jag skulle verkligen behöva lite pepp i detta nu. Kan du inte snälla skriva lite om det? Kram<3

  Emma 2017-03-19 12:03:09
  Svara
 • Dasha, avundas hur du (som det verkar) vågar satsa på kärlek om och om igen utan att vara livrädd. Jag är rädd för att bli sårad och därför rädd för kärlek, men sen läser och lyssnar jag på dig och blir lite modigare. Tack för det

  Amanda 2017-03-18 23:14:19
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!