JAG VILL INTE DÖ.

Livet rullar på och det blir kanske nytt år och man skriver ner tomma löften på ett papper för att det är så man gör när det är ett år. Man ska kanske börja träna mer? Och så ska man sluta röka. För det är ju inte bra för en. Det vet man.

Ni förstår att man VET att cigaretter ÄR dödligt men ändå röker man? Jag kan nånstans förstå att man inte riktigt fattar när man börjar röka när man är 14 år. Man förstår men man fattar inte. Man tycker det är häftigt. Man känner sig vuxen. Man gör något man inte får och man gör något ”farligt”. Man tänker nämligen så när man är ett barn. Att saker är ”farligt”. Inte FARLIGT utan ”farligt”. För man saknar konsekvenstänket som ung(e). Allt är lite skit samma. Ett av mina favoritcitat när jag var 14 år var från askungen ”Vad gör det om hundra år när allting kommer kring?” (Tack mamma för att jag absolut inte fick tatuera in det när jag var 14).

Men sen växer man upp. Och då finns det ingenting att gömma sig bakom för att man vet att rökning = extremt större risk att dö och bli sjuk. Så varför gör man det då?

Jag har själv rökt sen jag var prick 14 år. Stod bakom matsalen på Hökarängsskolan och smygrökte. Men jag har aldrig varit en storrökare. Jag har tex tyckt det varit äckligt att röka innan arbetsdagen är slut, att röka inomhus att röka bakfull etc etc. Jag har väl i snitt rökt 1-2 cigg varje dag med undantag i samband med alkohol då har det definitivt varit fler. Men sedan hände något för några månader sedan. Jag kände att nu får det vara nog.

JAG VILL INTE DÖ. 

Jag började med elcigg och sen trappade jag ner och nu kan det gå några dagar utan att jag röker elciggen och det är inga som helst konstigheter. När jag druckit alkohol har jag rökt denna elcigg. Men annars så är det slut. Jag vill inte bli sliten och ful pga cigaretterna? Men jag vill minst av allt bli sjuk och dö.

img_2452 c49ecfcc6bc3b442d0f43cefc87afbf7_980x0_c_85_s_v4 dasha-spotlife-se_files_2011_06_yeah

DIGITAL CAMERA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Thank you for sharing valuable information natural pearl wholesaler in India

  Pearl 2024-01-09 04:13:46
  Svara
 • The beauty of freshwater pearls is undeniable! Your assortment captivates with its lustrous hues and diverse shapes, reflecting nature’s artistry. A haven for those seeking classic elegance and modern charm in freshwater pearls.Shell pearl wholesaler

  pearl 2023-12-18 16:58:21
  Svara
 • You have noted very interesting details! ps decent web site. gulfstream park live stream

  www.newsmax.com live 2023-07-15 00:40:17 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Some really excellent info, I look forward to the continuation. watch horse racing online free

  al kass 2 live streaming 2023-07-07 01:37:15 https://freehorseracingtv.com/live2/al-kass-sports-1-live/
  Svara
 • I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

  gate io nasıl kullanılır 2023-05-20 10:49:19 https://www.gate.io/tr/signup/XlQVXVo
  Svara
 • Bästa!!! Blev så glad för detta inlägg

  Anna 2017-03-20 16:35:10
  Svara
 • Dasha, what courage! So strong to be able to quit smoking – not an easy thing for anyone. Being a non-smoker will make you much happier, I promise and even more lovely!

  Benthe 2017-03-20 15:35:34
  Svara
 • Så jävla bra! Jag slutade själv för tre månader sen, väldigt kämpigt (speciellt när man dricker vin), men så värt det! Nu blev jag ännu mer motiverad till att hålla mig rökfri! Kämpa på Dasha <3

  Maria 2017-03-20 09:46:49
  Svara
 • <3!!!

  Felicia 2017-03-20 07:57:23
  Svara
 • Så bra att du skriver detta och att du har slutat. Det finns ingen som helst anledning till att röka eller snusa. Inspirera unga människor till att aldrig börja röka.
  Kram på dig <3

  Eveline 2017-03-20 05:43:45
  Svara
 • Man blir verkligen glad att läsa detta Dasha! <3 starkt och moget tycker jag.

  Hanna 2017-03-19 23:10:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!