Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min morgon i bilder. 

Började morgonen med en smoothie på banan, avokado och färsk spenat. Fräscht! 

Här åker jag och mamma hiss (mer om det i ”Min helg i bilder” men sovit hos Mammi i helgen). 

Så åkte jag till min tandläkare Alexander. Han skulle ta bort mina fyra stygn i munnen. Fick ett riktigt välkomnande av två sköterskor. Skrattade! 

Skämdes inte ens? Ja jag har svårt för fysisk smärta. Lärt mig ”leva med det”. Så gott det går? Ni fattar. Hehe. 


Men allt var inte så glatt. Jag och Alexander stötte på ett problem. Har jävligt ont i min visdomstand på samma sida men på överkäken nu. Ser ni den där till höger? Den är där och kikar och stör övriga tänder bredvid. Ska ”avvakta”. Har tyvärr inte tid i livet att bli sängliggande en vecka till? Arrangerar tre stora events nästa vecka tex. 


Nu sitter jag i väntrummet hos min vanliga läkare. Vi ska prata om min astma. Passar på att läsa Chic. Min kompis Michaela skriver världens bästa krönika i den. Om kärlek. Den är så stark. Nu är hela tidningen bra men man kan lätt betala 50kr för att bara läsa Michaelas krönika, bra är den. 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tjenis! Tagit bort 3/5 visdomständer (ja, jag har 5 hur sjukt???? har 2 uppe på vänster sida), båda under (en gick ok, den andra VIDRIGT) och den där uppe var så ”enkel” att den knappt gick att jämföra med de andra. Lite ont i MAX en dag. Så jävla gött att veta att de är ute och borta för alltid – så har du tid ta ut den lilla jäveln och slipp den för alltid!

  Anna 2017-03-21 01:39:15
  Svara
 • Hej fantastiska Dasha!!

  Jag har följt dig väldigt länge och kan alltid minnas dig som blondin. Har du någon gång varit mörkhårig? Hade varit roligt att se i så fall. Hoppas att det gick bra hos tandläkaren och att allt är bra med dig annars! Kramar<3

  Sofie 2017-03-20 12:59:48
  Svara
 • Hade samma reaktion som du efter att ha tagit bort visdomstand i underkäken, men jag lovar, att dra ut i överkäken är en walk in the park! Tar inte lika lång tid, gör inte lika ont, kortare rehab (var igång dagen efter). De sitter liksom lättare upptill som gör att ingreppet (och därmed infektionsrisken) blir mindre! Bli av med skiten bara, tar mer tid och energi att få ont regelbundet, ha lite småinfektioner osv!

  Sophia 2017-03-20 11:00:53
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!