Min morgon i bilder. 

Började morgonen med en smoothie på banan, avokado och färsk spenat. Fräscht! 

Här åker jag och mamma hiss (mer om det i ”Min helg i bilder” men sovit hos Mammi i helgen). 

Så åkte jag till min tandläkare Alexander. Han skulle ta bort mina fyra stygn i munnen. Fick ett riktigt välkomnande av två sköterskor. Skrattade! 

Skämdes inte ens? Ja jag har svårt för fysisk smärta. Lärt mig ”leva med det”. Så gott det går? Ni fattar. Hehe. 


Men allt var inte så glatt. Jag och Alexander stötte på ett problem. Har jävligt ont i min visdomstand på samma sida men på överkäken nu. Ser ni den där till höger? Den är där och kikar och stör övriga tänder bredvid. Ska ”avvakta”. Har tyvärr inte tid i livet att bli sängliggande en vecka till? Arrangerar tre stora events nästa vecka tex. 


Nu sitter jag i väntrummet hos min vanliga läkare. Vi ska prata om min astma. Passar på att läsa Chic. Min kompis Michaela skriver världens bästa krönika i den. Om kärlek. Den är så stark. Nu är hela tidningen bra men man kan lätt betala 50kr för att bara läsa Michaelas krönika, bra är den. 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!