Öppet brev till Urban Deli

Det här är ju min närmaste mataffär. Den är magisk att handla i. Den har allt och lite till och allting känns så himla fräscht och flott och rent ut sagt urhärligt att handla på. Man vill florera omkring inne på Urban Deli. Här vill man hänga omkring.

Men.

Besvikelsen när de för någon månad sedan tog ”osötad sojamjölk” ur sortimentet var hjärtskärande. Hur många jävlar ska jag köpa i veckan för att ni ska ta in den igen? JAG GÖR DET. Utmana mig. Men snälla, ta tillbaka den. Butiken är helt enkelt inte som den en gång var utan den osötade sojamjölken.

Hjärtliga hälsningar en trogen kund som nu börjar kika på gräset som verkar grönare på andra sidan… 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!