Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Helgen började inte i torsdags men jag har fina bilder från den dagen som jag inte hunnit publicera så tänkte vi börjar där? Ja så gör vi!

TORSDAG: 

Petris hade en bloggfrukost på morgonen tillsammans med företaget Planti.

Margaux la upp den här bilden på sin blogg och skrev ”Dasha har inte fattat att det är sommar ute”. Men HALLÅ har du missat att jag får ont i öronen om det blåser ute? Termometern kanske visar 10 grader men det blåser fett kallt och då får jag bokstavligen ont i öronen. Alltså i hörselgångarna. Jättejättejätte ont. Om man tex åker båt på sommaren och det blåser hårt måste jag också ha mössa eller en sjal. Svimmar av smärtan (kanske lite krydd).

….plus att jag skulle till Bangerhead för piff efteråt. Hehe.

Där ser ni Bella i bakgrunden! Hon har börjat jobba med mig och det är väldigt roligt. Blir mycket att göra på onsdag med stora MetroModefesten, är du redo Bella? 🙂

Sen bestämde jag mig när jag satte mig i frisörstolen att jag skulle bli Strawberry blonde. Bara sådär. Så blev jag det.

Mammas kompis Viktoria hade ju frisörtid samtidigt så vi bestämde oss för att ta ett glas i solen för att fira våra nya frisyrer. Här sitter vi på Grodan.

Och så hade vi det så trevligt så vi bestämde oss för att ta en liten matbit på Riche.

När det blev kväll gick jag hem till Petra för ett superevent. Men har fått så fina bilder från det så det får bli ett eget inlägg imorgon.

FREDAG:

När det blev fredag klädde jag mig i svart och drömde om ett Gucciskärp till denna outfit. Men det finns inte i butiken i Stockholm så man måste beställa på nätet men jag fyller år snart och kanske har man varit snäll så kanske man kan få detta av någon!!!! Och om inte kommer jag köpa detta dirr dagen efter min födelsedag.

Visst är det fint?

Ja och sen bjöd Lajba mig på lunch!

Jag är väldigt inne på vegetariskt just nu och åt denna rotselleri på Sturehofen och den var så god att jag bestämde mig för att laga en likadan till middag. (Men misslyckades något fruktansvärt så finns inge bildbevis).

Sen fick Jacob ta massa outfitbilder på mig och så tog jag en selfie på oss men han blundade på alla fyra bilder.

När det blev middagstid åkte jag hem till mamma och tittade på denna tavla som jag köpte av Viktoria (hon som jag var på Bangerhead med) när jag var tolv år och bestämde mig för att det var dags att ta hem den till mig. Om ni vill kika på hennes konst kan ni följa henne på Instagram HÄR. Ser ni att jag gillade glitter redan då? Hehe.

LÖRDAG:

Började den här morgonen med mys i soffan med Bella. Här studsar hon omkring bland mina nya Flattered. Ska bli så kul att se Fornis kollektion för dem nästa vecka. Eller om det var veckan efter det. Snart i alla fall!

Sen var det Ä N T L I G E N dags för Margaux babyshower. My oh my vad jag längtat. Tänk att han är här snart. Verkligen snart. Här är jag med Lollo som är gudmor (om ni tittar noga har Lollo på sig Gucciskärpet..)!

Lollo och Märta hade verkligen gjort det så himla fint.

<3

Hur fin är inte min älskade Margaux som gravid? Så jävla snygg och bara utstrålar wow tycker jag.

Eftersom att det var våffeldagen så åt vi våfflor.

…och massa annat fint!

Efter massa lekar (som att prova barnmat) så serverades denna fiffi-tårta!

Efter några timmar landade jag hemma hos mamma igen och däckade innan klockan slog 22.

SÖNDAG:

Jag och Bella vaknade tidigt och gick ut på en superlång promenad. Det luktade vår i luften och hon älskade det.

Resten av dagen spenderades framför datorn med bara massa jobb. Åt en jordgubbe.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad fin du är Dasha, sånt jäkla glow! Kan inte du dela med av dina hudvårdsrutiner? Du har säkert gjort det, men det kan ju ha ändrats sen sist i vilket fall? 🙂

  Matilda 2017-03-28 13:22:50
  Svara
 • Bor du inte kvar i stan? Vad tjänar man om man jobbar med dig? En kompis borde söka!

  Jenny 2017-03-28 00:02:46
  Svara
 • Okej tre saker:
  1. Hur kan Margaux vara så snygg??? Sånt gravidglow!!
  2. Nya hårfärgen är toppen!!
  3. Jacob är SJUKT snygg, vet att han är ihop med Margaux och att de väntar barn men ändå <3

  Amanda 2017-03-27 21:37:04
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!