Tisdag är helt klart nya lillördagen mitt i veckan.

Kom fram till en sak för några veckor sedan.

Tisdag är helt klart nya lillördagen mitt i veckan. För måndag kommer alltid vara måndag, man är trött och vill bara hem. Men onsdag är inte en jobbig dag. Sen har vi torsdag och den är lätt som en plätt men tisdag är en sådan där intetsägande dag ni vet. Det händer ingenting kring den. Och jag tycker det började redan i somras när man tog någon liten fylla en tisdag. Sen höll det i sig hela hösten som faktiskt var ovanligt varm och nu när solen börjat visa upp sig så har jag fler och fler vänner som börjat med en aw på tisdagar. Inget sent och inget stökigt men ändå som en frisk fläkt mitt i veckan.

Jag var inte sämre än ”mina vänner” förra tisdagen. Då drack jag denna fina årgångschampagne från Taittinger med en kompis.

p2810601

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • In India, natural pearl wholesalers curate exquisite collections sourced from indigenous pearl farms. Their inventory boasts nature’s finest creations, offering a diverse range of sizes, shapes, and hues. With a focus on authenticity and quality, these wholesalers bring timeless elegance to the market with their revered natural pearls. Natural pearl wholesaler in India

    pearl 2023-12-14 17:06:38
    Svara
  • Härliga och inspirerande bilder, njut av dagen! Kram från Zurich //Sofia ( www.sofiacm.com )

    sofia 2017-03-28 10:39:26 https://sofiacm.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!