ORAL-B 3D White

I samarbete med Oral-B 

Hej mina kompisar. Jag får mycket skönhetsrelaterade frågor av er och jag har alltid ansett mig inte vara så intresserad av det men ni verkar ju älska det och när jag gjorde inlägget förra veckan med vilka krämer och serum jag använder mig av var ju ni helt galna så det är det perfekt att jag kan berätta om detta härliga samarbete jag just nu har med Oral-B. 

 

Jag började faktiskt borsta tänderna med Oral-B Genius eltandborste och dubbeltandkrämerna redan i augusti förra året och gillar dem så mycket att inte bytt sen dess? Jag är ju verkligen en sådan person som klamrar mig fast i en produkt om jag gillar den. VARFÖR testa nytt? Ärligt talat. 

 

Oral-B 3D White kommer i två steg. Första steget tar bort missfärgningar och utför sådant jobb som andra tandkrämer gör. Men steg 2 (det är här magin början) den tar bort ytliga fläckar och skyddar våran stackars emalj som tar mycket stryk av alla konstiga saker vi äter, dricker (röker snusar?). 

 

En annan väldigt rolig grej! Det är att jag och Margaux kommer till Göteborg 7e April och kommer dela ut Oral-B 3D White, fullsize tandkrämer på Avenyn från klockan 17.00. Kom förbi och säg hej! 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Fin bild, älskar rosorna! men förstår inte varför klockan är med i bilden? Kollade mer på den än tandborsten och tandkrämerna haha

    Alexandra 2017-04-03 09:44:03
    Svara
  • Var köper man dem? Har letat i butik

    Jenny 2017-04-02 20:16:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!