MetroModefest på Kasai.

Jag har ju alltid vetat att jag gillar att stå framför kameran och programleda har alltid varit något jag tänkt att jag kommer göra i livet. Ser det framför mig men nu när jag såg livesändningen från festen så känner jag bara att jag nog borde försöka ge mig på detta på något sätt.

Hur skickar man in ett sådant CV? ”Hej tv4, se mig hör mig GÖR mig”. Hade de lyssnat då?

Jag tycker ju detta är enkelt och sjukt kul. Obs att jag hade 5 stödfrågor uppskrivna på kortet framför mig, allt annat kom jag på på vägen.

Se alla intervjuer HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Kör! Tror att du skulle göra ett jättebra jobb som programledare. Kollade på ett gammalt avsnitt av Glamourama där du träffar Michaela på en bar. Du är himla karismatisk och behaglig i kameran. 🙂 Lycka till! X

  Malin 2017-04-09 19:58:36
  Svara
 • Du behöver inte TV4! starta din egen youtube-kanal 🙂

  Jonna 2017-04-04 16:48:46
  Svara
 • Alltså calle schulmans nya tjej är ju en kopia av dig! Såå lik på vissa bilder.

  emma 2017-04-04 13:53:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!