Min skönhetsrutin.

Jag börjar med serum. Började använda denna från Eleni & Chris för några månader sedan och är väldigt nöjd med den. Den är len och ”utfyllande” if u know what i mean. Ett anti-aging serum. Man är ju där nu. Going on 30.

Inte varje dag men ungefär en dag i veckan och alltid när jag flyger innan och efter använder jag dessa superserum från Babor. De finns med olika innehåll men jag gillar dessa Hydra Active. Som en kyss av återfuktning får man av dem.

Jag använder Dermalogica som dagkräm. Den känns fräsch och vettig.

Det jag gör efter dagkrämen varierar. Ibland tar jag lite Beauty Balm från Clarins om jag känner mig lite grå. Om man förövrigt tar MYCKET av denna kräm och låter huden suga i sig det på ca 30-40 minuter (vi snackar mycket kräm, som en mask) så blir det som ett mini ansiktslyft. Dagens tips.

Men känner jag mig lagom fräsch så kör jag på YSL Top Secret instant moisture glow precis innan jag för på foundation.

William presenterade mig för BeautyBlender för några månader sedan och jag förstår inte riktigt hur jag någonsin målat foundation innan? Det blir så mycket jämnare och finare resultat.

Jag använder Armanis foundation. Den är halvtäckande. Inte tunn-tunn men inte supertäckande om man gillar sådant. Den är ganska i mitten på täckande-skalan men utan att bli det minsta kakig.

Medan foundation torkar in i huden så målar jag brynen. Här är jag ingen hitler. Brynen blir lite som de blir. Ibland använder jag pennan från benefit ibland fiber-gellen. Och ibland båda två. När jag vill vara lite rivig.

Sen är det dags att täcka blemmor. Eller finnar eller andra oönskade grejer. Där kör jag på den mest täckande av dem alla – Clarins Instant Concealer som kostar ca 260kr men det är mycket för pengarna. Denna har jag haft i snart ett helt år och nu börjar den ta slut. Detta är extremt väl investerade pengar.

Och så kom jag på lilla astma-medicinen!

Ni som hängt med i bloggen ett tag vet att detta är världens bästa mascara. Den både bygger på längden och på bredden och gör dem fett fylliga utan att bli klumpiga. Och kostar typ 160kr. Bättre än från alla dyra märken som inte alls håller vad de lovar. Jag får alltså inte betalt för att skriva om någon av dessa produkter. Alla dessa är mina egna favoriter. Så har ni inte testat denna gör det vafan. Elisabeth Mott finns HÄR.

Näst-näst sista jag gör är att matta av huden. Blir väldigt lätt glansig och detta puder från Lumene tycker jag gör jobbet. Mattar ner utan att göra en kaka i ansiktet.

Jag använder ett superljust brunpuder för att skugga under kindbenet. För att framhäva det.

Sen använder jag även highlighter från Lumene. En sak jag lärde mig för längesen det är att inte vara rädd att blanda grejer. Färger och märken! Vi är alla olika och det är inte konstigt om man gillar något men kanske inte riktigt känns helrätt på en själv. Jag blandar tex dessa två highlighters för att få till den färgen jag tycker passar mina kindben.

Avslutningsvis ”suddar” jag med pudret. Alla grova streck. Runt kindbena, kanterna av highlightern. Så allting smälter samman. Man hatar ju den där linjen där man SER att man skuggat kindbena.

NÅGRA FRÅGOR PÅ DETTA?
Svarar gärna så gott jag kan <33

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!