Helgen är ju egentligen från fredag men jag tycker vi börjar redan från onsdagen.

ONSDAG:

MetroModefesten hade jag på mig världens finaste skjorta från HM som jag fått låna av Petra, byxor från SanneAlexandra och skor från Lanvin.

TORSDAG:

Åt fisk på Pocket! De är riktigt bra på fisk. Idag åt jag en torskhistoria hos dem som också var magnifik.

På kvällen vankades det event igen. Tre event matade jag förra veckan. Helt otroligt faktiskt. Här Michael Kors med Anna som tyvärr blev suddig!

Emilia visade upp MK nya kollektion. Mitt hjärta hoppade över ett slag när jag såg dessa prickiga byxor.

Efter eventet var det följande middag på Bardot men innan det hann jag ta ett glas med EllenGrodan.

FREDAG:

Vaknade supertidigt och gick en lång promenad med Bella i skogen.

Eftersom jag bestämde mig för att vara mer eller mindre ledig på fredag efter en väldigt intensiv vecka så hängde jag bara omkring hela fredagen hemma. Lagade bananpannkaka till frukost med min bästa sås till. Gräddfil och honung.

När det blev middag så orkade jag inte ”laga” något utan det fick bli en grön sallad med den bästa dressingen. Jag har länkat den tusen gånger förut men finns HÄR om ni inte lärt er den än.

LÖRDAG:

Hälsade på en kompis och fick en grön juice!

Åkte hem till mamma på eftermiddagen och gjorde ingenting för kände mig fortfarande överkörd över veckan som gått.

SÖNDAG:

Gjorde i ordning mig och filmade ett samarbete.

Promenerade i solen till Gamla Stan och åt på Flying Elk. Det var grisig mat. Såhär, hade jag varit bakfull hade jag nog tyckt maten var magisk. Men eftersom jag mest tagit powerwalks och ätit grönt hela helgen kändes alla rätter lite för mustiga för mig. Tog en IbericoGris med tryffel och den var väldigt fin, men väldigt tung i magen. Min kompis åt schnitzel och den var också helt ok! Jag tyckte dock hans potatiskroketter var extremt goda.

Drack ett glas bubbel :)))

Efter maten tog vi en promenad och gick till två olika utkicksplatser på Söder.

Här ser man fotografiska nedan!

Sen promenerade vi vidare och trillade in på en kompis krog. Den var stängd men han var där och fixade med lite grejer sen mötte jag upp hans partner Kalle på en bärry i solen på Snaps!

Kalle och Jocke äger Punk Royale och det är en av Stockholms absolut bästa krogar. Maten är perfektion och atmosfären.. Ja, den måste upplevas. Onödigt att ens försöka beskriva den med ord. Det är något helt annat.

Det var skönt att få slappna av i söndags. Känns som om jag inte riktigt gjort det på månader. Bara blunda och skratta lite.

Tack alla inblandade <3. 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://www.binance.com/id/join?ref=JHQQKNKN

  Daftar untuk mendapatkan 100 USDT 2024-02-24 07:19:02 https://www.binance.com/id/join?ref=JHQQKNKN
  Svara
 • Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://www.binance.com/en/register?ref=YY80CKRN

  binance referral bonus 2023-12-25 03:42:04 https://www.binance.com/en/register?ref=YY80CKRN
  Svara
 • Learning about the cultivation process of pearls is fascinating! The intricate journey from a tiny grain of sand to a lustrous pearl showcases nature’s incredible ability to create something truly exquisite. Pearls

  pearl 2023-12-13 16:26:50
  Svara
 • Hej Dasha! Jag blir så peppad av hur du verkar hålla dig så himla hälsosam! Hur gör du? Du verkar ju ändå leva life liksom och både dricka bubbel, öl och äta på restaurang… är det bara så enkelt att du balanserar ut det genom att äta mestadels hälsosamt och rör på dig mycket? Vill så gärna leva balanserat och känna mig nöjd och bekväm i kroppen (kan lätt gå upp 10 kg på ett par månader om jag äter/dricker bara lite för mycket) och är nyfiken på om du har något tips. Ursäkta om det är en olämplig fråga. Kram Em

  Em 2017-04-10 09:32:11
  Svara
 • Fina Dasha, HUR har du gjort frisyren med flätan du har på bilden med Anna och bilden med Ellen?! ? Så fint!

  Sofia 2017-04-05 12:32:54
  Svara
 • Älskar dessa inlägg! Undrar dock hur du hålls mätt en hel dag på en proteinpannkaka och en grön sallad… Kanske du är kär hihi 😉

  Camilla 2017-04-05 11:56:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!