Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ny vecka nytt poddavsnitt av Onsdagsbubbel

Idag kom ett sprillans nytt avsnitt av Onsdagsbubbel ut. Vi pratar om hur svårt det är som egenföretagare att få lån och att det är helt otroligt att ”bloggare” fortfarande inte räknas som ett riktigt jobb utan som ”ett riktigt jobb”. Nu är ju inte bloggarna ett fenomen i Sverige bara utan vi finns nu world wide. Jag pratar om hur jag tänkte med min nya hårfärg och så dyker vi ner i ämnet ”Dashas nya karriär”. Jo men jag har bestämt mig för att sadla om.

Lyssna på allt i Onsdagsbubbel, finns där poddar finns!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Dasha Girines webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!