Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Livet. Wow. 

Vad allting känns så himla konstigt just nu. Jag är inte rädd men jag är definitivt påverkad av fredagens händelse. Är illatillmods i hela kroppen och tänker mycket på alla bekanta som var på Drottninggatan eller i närheten. 

En nära vän var på väg till Åhléns men det kom en väldigt kall vind som slog till rakt på hennes hals och hon kände ”BRR. Nä, jag orkar inte. Får handla imorrn”. Och vände om strax innan helvetet bröt ut… Vi pratar bokstavligen om minuter innan.

Tänker mycket på den lilla flickans familj. Ingen ska behöva begrava sitt barn. 

Tänker på hur olika tillfällen och beslut kan påverka livet. Att man tar en annan väg hem från jobbet en dag. Eller går på den där tillställningen en bekant bjöd in till som man egentligen inte alls har lust med. Eller vänder om från Drottninggatan pga en kall vind. 

Livet. Wow. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Dasha Girines webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!