Fotografiska, Göteborg och en sunkig sallad.

TORSDAG:

På torsdagen hade jag dejt med Isabelle. Det är en tjej… Som jag kommer berätta om i veckans poddavsnitt Onsdagsbubbel (finns där poddar finns). Kommer ut på onsdag. Glöm inte att lyssna!

Vi promenerade till Södermalm och skulle äta lunch på Fotografiska. Jag fotograferade av denna bild, frågade Margaux om man skulle kunna tro att det är jag (nu när jag är ginger) hon skrattade bara. Antar det var ett nej. :/

Det var Red Bull som bjöd in till denna lunch. Alla rätter var smaksatta med Red Bull Cola som jag ärligt talat varit skeptisk till för jag tycker inget i världen är godare än just Coca Cola men Red Bull Cola smakar som den gamla hederliga Igloo glassen med smaken Cola (den försvann ur GB’s sortiment på 90-talet för er som undrar vad jag pratar om). Och den tycker man inte är tråkig! Så Red Bulls Cola för helt klart godkänt.

Sen fick vi några minuter över och då körde jag och Isabelle en snabbis igenom utställningarna.

De här två gillade jag mycket.

När lunchen och det kulturella var över promenerade vi tillbaka till stan och gick på lite presskontor. Den här dörren blev jag förälskad i inne på DAY by Mikkelsen.

Nu satt den här fast och används inte som en riktig dörr men jag tänker spara denna i min ”nån gång i livet”-mapp på mobilen och göra exakt en sådan här dörr i en framtida lägenhet. Häftig va?

När klockan blev 17 sprang vi + Therese (som jobbar på DAY) ner på Grodan för ett glas bubbel.

FREDAG:

Fredagmorgonen började jag med ett möte med Netflix. Spännande att höra hur sådana enorma företag fungerar, tänker och planerar utvecklingen.

När klockan slog 12 hoppade vi på tåget till Göteborg

…men ställde in. Som ni vet.

På vägen hem unnade vi oss extra allt.

Maggan är en hjälte och körde hela vägen hem.

SÖNDAG:
(lördag spenderade jag hemma hos mamma hela dagen och tog inte en endaste bild)

Jag började söndagen med en lättare powerwalk och sen mös jag med Bella i soffa. Visst är hon gullig.

När klockan slog lunch kom en kompis över. Vi beställde en sallad var från nya Orange County Foods. De får inte godkänt. Jag förstår inte hur svårt det ska vara att göra en god och fräsch sallad? Det ska inte vara så svårt. Men ett tips till alla restauranger är att kyckling som är halv-fabrikat (eller hel, ryser) som är helt utan smak är inte en hit. Ni borde skämmas som tar 120kr för en sådan sallad. Den borde inte få kosta en krona över 80kr om ni inte tillagat kycklingen själva. UNDERKÄNT Orange County Foods!

Tog en bild på mig själv när jag ändå stod där på stolen och fotade maten.

Hade på mig min Stadsdelströja med FARSTA på bröstet. Always representing.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej dasha, tänkte bara meddela att ett telefonnummer står på din instagram profil, vet ej om det är ditt nummer eller om du vill ha det där men tänkte bara meddela om det är så att du inte vet!

  Filippa 2017-04-10 22:39:50
  Svara
 • Hur mkt har du sprutat in i din överläpp? Var så tydligt på snap nyss. Tips på vart man kan gå?

  Sofie 2017-04-10 20:52:42
  Svara
 • Mums med mat!! Och spännande att få vara med på ett möte med netflix!

  Elin 2017-04-10 09:57:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!