Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Känns som om Juli och semester bara är runt hörnet

Idag är det tisdag och den mest intetsägande dagen på veckan. Bara en endaste lång transportsträcka till något annat. Inget roligt händer någonsin på tisdagar. För att vara beredd på lilla tisdagsdippen började jag googla gammeldagsa semesterbilder igår. För att suga i mig en bit av gammal hederlig ”inspo”. 

Lättare sagt få till den rätta feelingen inför sommaren. Googlade tex ”St Tropez 1980” och ”Bridget Bardot vacay”. Ni förstår nivån. 

Tycker dessa fyra bilder beskriver min bild av denna sommar. Bilen symboliserar resorna. Bikinibilderna om de lata dagarna i solen och så vill jag självklart vara omringad av människor som skrattar och sen den där bilden med ciggen är ju bara show off. Det är ju väldigt romantiserat med en cigg i mungipan. Men jag har ju slutat röka. Så får bli min elcigg i mungipan ;-). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Dasha Girines webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!