Out with the old and in with the new! 

Igår fick jag ett ryck. Blev trött på mitt hem som är fint men kändes bara fel. Allt kändes bara fel fel fel. 

Så för det första, var beredda på en massiv utförsäljning av grejer inom en snar framtid. Det kommer vara grejer jag gillar men helt enkelt tröttnat på. Allt från tavlor, Missioni överkast, kläder, lampor, kuddar YOU NAME IT. Är det något speciellt i min inredning ni önskar får ni gärna kommentera i detta inlägg ska jag ta ett kik på det. 

Margaux bästis Lollo jobbar med inredning så med en deal för en bubbelkväll och lunch igår fick jag låna hennes expertishjälp. Vi åkte ut till en butik som heter Zandvoort i Nacka och gick loss! Det var en halvnöjd Uber som plockade upp en överlycklig Dasha med hela nio kassar. Nästa vecka kommer min matta, då ska ni få se förvandlingen! 

Oj vad skönt detta var. Rensa av sig lite. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

  pirate chain 2023-02-24 22:55:17 https://www.gate.io/es/signup/612995
  Svara
 • Dasha! Din guld/turkosa kartell lampa! Är det något du ska sälja för jag är sååå intresserad <3<3

  Sarah 2017-04-12 14:04:10
  Svara
 • Dasha, har du fått ditt hjärta krossat någon gång? Hur överlever man?

  M 2017-04-12 10:06:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!