Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Out with the old and in with the new! 

Igår fick jag ett ryck. Blev trött på mitt hem som är fint men kändes bara fel. Allt kändes bara fel fel fel. 

Så för det första, var beredda på en massiv utförsäljning av grejer inom en snar framtid. Det kommer vara grejer jag gillar men helt enkelt tröttnat på. Allt från tavlor, Missioni överkast, kläder, lampor, kuddar YOU NAME IT. Är det något speciellt i min inredning ni önskar får ni gärna kommentera i detta inlägg ska jag ta ett kik på det. 

Margaux bästis Lollo jobbar med inredning så med en deal för en bubbelkväll och lunch igår fick jag låna hennes expertishjälp. Vi åkte ut till en butik som heter Zandvoort i Nacka och gick loss! Det var en halvnöjd Uber som plockade upp en överlycklig Dasha med hela nio kassar. Nästa vecka kommer min matta, då ska ni få se förvandlingen! 

Oj vad skönt detta var. Rensa av sig lite. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Dasha! Din guld/turkosa kartell lampa! Är det något du ska sälja för jag är sååå intresserad <3<3

    Sarah 2017-04-12 14:04:10
    Svara
  • Dasha, har du fått ditt hjärta krossat någon gång? Hur överlever man?

    M 2017-04-12 10:06:29
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!