Älskar att se mina älskade människor i mig själv.

Har ni nånsin fått känslan att er förälder säger något och så låter det exakt som er mormor/farfar etc, dvs dens förälder?

Och sen. Sen händer det mest skrämmande.

När ni själva säger eller gör något och så går det som en blixt genom kroppen som får ögonen att spärras upp – för nu låter ni exakt som er förälder själva.

Kanske är det något de brukade säga när något speciellt hände eller ett ljud ni stört er på att de gör och så helt plötsligt står ni där själva och tar av er skon som sitter på tok för tight runt foten och helt plötsligt öppnas munnen och det kommer ut ett ljud, längst nere ifrån magen som låter på pricken som det er förälder alltid gjort. Jag gjorde det där ljudet ”Ahhhhhhhhhh!” som jag alltid tyckt varit så störigt när mamma gjort.
Typ, ”Men herregud så jobbigt är det inte att ta av skon att man måste stöna v a r j e g å n g”.

Hehe men så står man där. Exakt där. Kan ni inte dela med er? Ifall ni känner igen er. Jag ser förövrigt min mormors händer i mina händer varje dag. Vi har samma naglar, samma sätt att använda oss av dem och mina ådror sitter tom på samma plats som hennes gjorde. Min mormor blev biten av en hund en gång, det gjorde att hennes vänstra pekfinger blev lite stelt. Så hon kunde böja in fingret till handflatan men inte sträcka ut det helt. Så om jag gör mitt vänstra pekfinger lite krokigt vill jag nästan skrika rakt ut för då ser mina händer helt identiska ut med mormors. Älskar att se mina älskade människor i mig själv.

<3

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • This was beautiful Admin. Thank you for your reflections. https://freehorseracingtv.com/live2/

  hipodromo camarero en vivo por youtube 2023-06-26 09:12:36 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • I very delighted to find this internet site on bing, just what I was searching for as well saved to fav free horse racing live stream

  watch horse racing online free streaming 2023-03-24 10:44:33 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Veryy rapidly this web site will be famoous among all blog users, due to it’s pleasant articles. https://freehorseracingtv.com/live/

  goodwood racing today on tv 2022-12-24 01:08:26 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • We always follow your beautiful content I look forward to the continuation. https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/Bayrakli-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information.

  izmir evden eve nakliyat 2022-12-08 06:09:56 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • There is some nice and utilitarian information on this site. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Så fint inlägg Dasha!! Jag kan komma på mig själv med att jag sitter i soffan precis som min fina mamma gjorde, med knäna upp sittandes på sidan och med ena handen lutandes mot mitt huvud!

  Louise 2017-04-15 00:50:22
  Svara
 • Haha förstår precis vad du menar. i hela mitt liv har farsan harklat sig på ett speciellt sätt som har stört mig enormt… tills jag numera inser att jag harklar mig precis likadant. VARJE GÅNG. jag kan inte sluta haha. jag har även i alla år bett honom sluta bita på naglar/nagelbanden ( yes,fräscht , i know) men inser nu att jag även tagit till mig den biten. haha . jag tänker inte på att jag gör det innan jag ser hur han sitter där som en jävla hamster och gnager och jag ska skälla på honom men kommer på att jag själv har min egen näve i käften 😛 🙂 haha. Däremot finns det en sak som jag aldrig kommer kunna härma.. farsan föddes med något märkligt som gör att han ALDRIG har rapat. han kan inte rapa.det har aldrig hänt. oavsett hur mkt bubblor han dricker. han försöker och försöker, men det går inte. det är helt sjukt med tanke på att en annan kan rapa på beställning typ . ( just nu känns det som att jag precis har skrivit en riktigt bra tinder-profil . jag låter som ett kap :P)

  sanna 2017-04-14 23:43:05 http://www.nouw.com/sannaengstrom
  Svara
 • Jag kan komma på mig själv med att fräsa till när jag har behövt säga om något, i mitt tycke, lite väl många gånger. Något som min pappa också kan göra och som jag tycker är himla oförskämt. Så då får det alltid slinka ur ett lite skamset förlåt direkt efter. Får nog försöka prata lite tydligare hädanefter, haha!

  Ellen Linnéa 2017-04-14 15:47:31
  Svara
 • Hej dasha! Lyssnat på podden sedan start och gillar den verkligen. Tycker du och Hanna kompletterar varandra bra. Skulle dock vilja ge lite konstruktiv kritik för att göra den ännu bättre 🙂 jag upplever det ofta som att många av dina ämnen i podden tagits upp tidigare veckan innan i bloggen, för mig som både lyssnar på podden och läser bloggen blir det alltså samma tankar och historier dubbelt upp. Jag tror att podden hade gynnats av att ha sina egna tankar och anekdoter, och bloggen sina. Hoppas du förstår vad jag menar 🙂 ha en trevlig påsk!

  Patricia 2017-04-14 13:19:50
  Svara
 • Haha jag känner så igen mig i det där. Själv är jag 18 år men känner mig ofta som 78 år när både jag och min bästavän pustar ut och säger ”ahhhh” såfort vi satt oss ner typ i en soffa/på bussen eller liknande (som min pappa). Sedan alla dessa ”gamla” uttryck som blivit en grej.. T.ex ”vilken stilig karlakarl”. Visserligen skojar vi men använder sådana uttryck seriöst i vardagen haha!

  Celine 2017-04-14 11:05:29
  Svara
 • Det du beskriver i podden om hur du ser på saker annorlunda är nog förknippat med din ålder. Efter att jag fyllde trettio så minns jag också hur jag plötsligt insåg att man inte är odödlig. I sambandet med det kom jag att tänka på saker som hälsosam livstil (träning, rökning), att inte tiden räcker till till allting längre, man borde hitta sin grej i arbetslivet, hitta sin partner SNABBT om man vill hinna dejta några år, gifta sig och skaffa barn, alla vänner var mitt i småbarnsåren, allvarliga sjukdomsfall i närheten (bland t o m jämnåriga!) osv osv. Plötsligt blev livet lite allvarligare. Tror det bara är ett tecken på att man börjar vara vuxen. Efter 35 märkte jag hur åldern gjorde sig påmind fysiskt, fick sämre syn, ryggont etc. Och nu vid 40 börjar man verkligen inse hur kort livet är, hur ens föräldrar åldras och att man verkligen skall leva i nuet och njuta av stunds för livet går så jäääkla fort!! Underbart och läskigt samtidigt <3

  Camilla 2017-04-13 20:04:11
  Svara
 • Jag är väldigt lik min mamma när hon var lika gammal som jag är nu (25), lite kul när man ser bilder på oss vid samma ställe/liknande pose. Jag har en lillasyster och där ser jag också likheter, ibland kommer det ett sånt ljud eller uttryck som är exakt som pappas! Så sjukt men också härligt

  Cornelia 2017-04-13 18:48:31
  Svara
 • Har kännt så här jättemycket på senare tiden!! Alla omkring mig har alltid sagt att jag är otroligt lik min mamma, jag har aldrig riktigt sett det förrän nu. Kan höra mig själv skratta ibland o komma på mig själv att göra vissa gester EXAKT som hon. Använder dessutom pappas sätt att prata så mycket mer nu för tiden. Han låter lite som den ultimata Stockholm-söder-kisen på 50talet om du vet vad jag menar? Kommer på mig själv med att använda ord och uttryck som jag såklart tyckte va otroligt pinsamma när jag var yngre o pappa sa. Ser fram emot att få barn själv o komma ihåg den känslan, haha..

  elin 2017-04-13 18:33:55 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • När jag ser en snygg kille och hör mig själv säga:”Han såg ju trevlig ut!!!”
  Då märks det att man blivit äldre och låter exakt som sin mamma. Haha så kul!!!!

  Anna 2017-04-13 15:44:40
  Svara
 • MEN GUD vad bra du passade i orange!!!! Så snyggt verkligen!

  Ella 2017-04-13 13:35:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!