Jag längtar efter att få bo i bikini igen 

Kroppen min trenger efter en drink och sol. 

Eller mest av allt behöver jag semester. Känns som om hela min kropp går på sparlågan och det är inga konstigheter än, för ni vet när man måste så bara hittar man energi nånstans och bara kör på. Men jag längtar efter att ha solkyssta ben och näsan full av fräknar. Jag längtar efter att promenera hem från en middag mitt i natten och inte frysa. Jag längtar efter att få berusa mig med människor som får mig att känna mig älskad och som jag kiknar av garv med. Längtar efter uteserveringar. Längtar efter sena nätterna på Eriks lantställe. Längtar efter bara ben. Längtar efter vinluncher i bikini.

Sommaren! Skynda då vafan. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Pearls truly embody nature’s elegance! Their timeless allure never fails to captivate. Whether adorning a necklace or enhancing an outfit, pearls add a touch of sophistication that’s simply unmatched. Pearls

  pearl 2023-12-12 17:36:23
  Svara
 • Thank you for this thought-provoking article. Your ability to present a balanced view is commendable. Articulate and informative throughout! Pearls

  pearl 2023-12-01 03:42:03
  Svara
 • Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

  Svara
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. horse racing stream

  racing tv streaming 2023-07-07 10:09:46 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • As I website owner I believe the content material here is really good , appreciate it for your efforts. racing live tv

  live stream horse racing 2023-03-24 04:25:31 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • As I website owner I believe the content material here is really good , appreciate it for your efforts. https://freehorseracingtv.com/live/

  racing post tv greyhounds 2022-12-24 01:07:42 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Some really excellent info Sword lily I detected this. https://merkitevdeneve.com/Selcuk-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing.

  izmir evden eve nakliyat 2022-12-08 06:07:41 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Thank you for great article. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Hej! Finns det något syfte med att du håller i drinkar på i princip alla bilder du lagt ut? Mvh Mathilda

  Mathilda 2017-04-16 22:19:45
  Svara
  • Svar på Mathildas kommentar.

   Vet inte riktigt vad du menar med just ”syfte” men jag skriver (om du läst texten) att jag längtar efter sol och drink i min hand. Valde passande bilder till det :).

   dasha 2017-04-17 07:07:06
   Svara
 • Hej Dasha! Jag vet inte om du kommer läsa denna kommentar eller ens svara, men jag vill bara skriva lite. Tycker att din blogg är så härlig att följa, även om det verkar som att du just nu går igenom en tuff period så gillar jag ändå din blogg, det gör att du känns mänsklig, vilket jag kan sakna hos många andra bloggare.
  Iaf, dit jag ville komma.. För ett par månader sedan valde jag och min sambo att gå skilda vägar efter några år tillsammans, han har mått dåligt från och till i perioder av psykisk ohälsa och ångest.. Vi hade ett hus ihop som vi precis sålt och jag flyttar snart till min nya lägenhet. Även om jag är fullt med på beslutet över att vi har separerat och tänker positivt på framtiden att det finns någon för alla och mitt liv kommer bli som den dröm jag vill och bla bla bla.. Men allt för många dagar de senaste veckorna har känslor tagit över, jag är så ledsen och känner mig helt förstörd av allt, det var inte detta jag ville även om det inte funkade. Har svårt att numera tänka positivt på livet och undrar vad jag ska ta mig till?! Orkar jag känna så här mkt längre, vad är meningen liksom? Jag vet om att det är mkt hjärnspöken men jag är så jäkla trött på att det bara känns jobbigare ju längre tiden går.. Och jag har så mkt skuldkänslor över att det är mitt fel att han mått/mår dåligt, att jag ”krävt” för mig, att jag är en jobbig människa att leva med och att de gör att jag måste leva själv. För tänk om nästa människa jag träffar också börjar må dåligt och det är mitt fel?
  Nu menar jag inte att det är fel att må psykiskt dåligt, utan min känsla över att jag skapar det hos andra människor.

  Vet inte vart jag ville komma med denna långa kommentar, men tack för en mänsklig blogg!
  Kramar

  Maria 2017-04-16 15:04:25
  Svara
 • JA. Booket akkurat inn Thailand for hele juli og jeg CANT WAIT! <3

  Forstår også at du går igjennom mye slitsomt om dagen, og at det er mye du ikke kan og vil skrive om. Likevel syns jeg du virkelig stråler i alle feeds, og du er uten tvil en av mine største kilder til inspirasjon! Tenker fortsatt WWD – og, "kan Dasha, kan jeg" 😉

  Solen kommer snart! Hold ut :*

  Heidi 2017-04-16 15:04:15
  Svara
 • trenger=behöver
  Kroppen min trenger sol er riktigt, ikke trenger efter! 🙂

  Nathalie 2017-04-16 13:14:49
  Svara
 • Herregud jag meeeed!!! Lets go!!! ———–>

  Anna 2017-04-16 11:39:58
  Svara
 • Men vad jobbar du ens med? Vad behöver du semester ifrån? Vad gör du om dagarna för att finansiera väskor, resor, middagar, inredning mm? Även om jag vet att det ej är sanningen så verkar du mest glassa omkring, leva på sponsmiddsgar, reklamgrejer, gratissaker som dimper ner på posten eller plingar på dörren. Vilket iof låter som ett bra liv :). Jag undrar ju dessa saker eftersom du aldrig delar med dig. Enligt mig är din blogg rätt opersonlig nu för tiden.
  Inlägg utlovas, men dyker aldrig upp.
  Rätt kass uppdatering.

  Smilla 2017-04-16 11:18:23
  Svara
  • Svar på Smillas kommentar.

   Smilla jag tycker det var en orättvis och onödig kommentar från ditt håll. För det första har ingen annan med att göra ”vem som behöver semester eller inte”? Jättekonstig fråga. Resonerar du så när någon vinner pengar också? Det här med hennes konsumtion också, det har hon jobbat sig till! Köpt för egna pengar! Vi som följer hennes blogg VET att Dasha jobbar hårt och har stora drömmar, jag själv inspireras och får motivation av henne. Om hon nu mår dåligt får vi respektera det. Jag unnar henne avkoppling och semester 365 dagar/året om hon så behöver för att komma på fötter igen. Alla kan vi hamna i någon slags ”kris” och ingen annan har rätt att ifrågasätta varför man behöver ”ledigt”.
   Kram till dig Dasha och även er andra därute ?❤️

   Sussi 2017-04-16 12:31:08
   Svara
  • Svar på Smillas kommentar.

   Jag går igenom en väldigt jobbig sak just nu så jag är ledsen om kvalitén brister i bloggen men det är nog över snart… Jag ber att visa hänsyn till det då jag inte kan prata om det.. Annars jobbar jag som konsult åt konsulterna. Hjälper olika byråer med marknadsrelaterade frågor om sociala medier, sätter upp kampanjer åt dem och sedan gör jag även events. Jag gör en hel del. Tex alla Oral-B kampanjer du sett på diverse olika influencer senaste månaderna är min ide och jag bla projektleder hela den kampanjen.

   dasha 2017-04-16 12:13:43
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!