Svar på era frågor del 1.

1. Bästa Serien Ever?
Helt utan tvekan Gossip Girl. Växte upp med den när jag var ungefär lika gammal som dem. Vet inte om jag hade avgudat den lika mycket om den kom idag. Men jag älskar den fortfarande. Kanske dags att se om!


2. Vad använder du för smink till vardags?
Skrev om min skönhetsrutin nyligen, kan man läsa om HÄR. Men till vardags kör jag foundation, puder, lite solpuder för att markera kindbena och mascara. Orkar jag blir det lite highlighter också.

3. Vad tycker du bäst om hos dig själv? Både på in- och utsidan.
På insidan gillar jag att jag är en trogen vän. Jag håller hemlisar och mina närmaste skulle jag göra exakt vad som helst för. På utsidan.. Jag gillar mig själv naken. Tycker jag är mycket snyggare naken än med kläder :ppPPPp.

– dina favoritsolglasögon?
HAR SÅ MÅNGA. Men mina absoluta favoriter är nog mina Dior So Real:

– favoritmat?
TACOS i alla dess färger.

– favoritklädaffär?
Svårt. Jag vet inte. Gillar Zara som alla andra. Gillar att handla utomlands. 

– hur ser dina sommarplaner ut?
Jag har inte bokat något pga livet inte riktigt tillåter det än. Men om det går så vill jag till Frankrike och Italien och bara ta det så jävla piano. Dricka vin tills solen går ner och upp igen och bo i en bikini och tjusiga solglasögon. 

– vad klär du på dig en sån dag då allt känns fult och fel?
Svarta kostymbyxor och en polo.

 

– Vilka är dina topp 3 skönhetsprylar du inte vill vara utan?
Ansiktskräm från Dermalogica, Mascara från Elizabeth Mott och ampuller från Babor.

– Vilka egenskaper värdesätter du mest hos vänner?
Att de ska finnas där när man behöver dem. Och att man ska ta tid till varandra. 

– Hur är man en bra vän enligt dig?
Typ samma som där uppe tror jag 🙂

– Vilka egenskaper hos dig själv gillar resp ogillar du?
Jag ogillar att jag lätt kan bli besviken… Men jag är medveten om det och jobbar på det. Har lärt mig att jag är en Otrygg Ambivalent-person pga min uppväxt och när man lärt sig det så förstår man hur man fungerar och varför man reagerar på vissa sätt och då kan man försöka rida ut den vågen och inte agera när impulserna kommer. 

– Vad är ditt drömresemål?
Maldiverna hade varit nice. Och Australien. Där har jag inte varit än.


– Vilka 10 grejer finns alltid i ditt kylskåp/frys/skafferi?
Finncrips, avokado, lime, citron, chili, vitlök, ost, nachochips, stark tacosås. Mjukt tacobröd också! Gurka. 

– Vad skulle du vilja jobba med om du inte jobbade inom den bransch du är i nu?
Definitivt inom tv. Är väl iof media också men produktion har jag alltid tyckt varit väldigt roligt.

– Vilken är den viktigaste bok du läst?
Hemligheten av Egil Linge
. Där jag lärde mig att jag är en Otrygg Ambivalent-person.

Jag fyller snart 25 (!!!) och vill gärna höra dina bästa tips/råd/livsmotton du samlat på dig hittils om åren som kommer. Alltså, vad hade du sagt till dig själv om du kunde prata med ditt 25-åriga jag?
OJ. Okej. ”No pressure men”. Nä men okej. SVÅRT. Men jag hade nog sagt till mig själv att vara snällare mot människor. Tänka mer på framtiden och mindre ”leva i nuet”. Fast allt detta hade jag velat säga till Dasha 15 år kanske. 25 år var jag nog redan ganska vuxen. Det var ordning och reda på torpet så att säga… Jag tycker livet bara blivit bättre och bättre sen ca 25 år. Eller JO. Skulle varnat mig för en speciell kille som fuckade upp ett helt liv. Och så skulle jag inte tagit ett speciellt jobb tänkte jag skriva men å andra sidan lärde jag mig mycket även fast det var en väldigt tung tid i mitt liv… Jag vet inte. Det här var en för svår fråga. Såhär såg man ut då:

Vad skulle du ha på dig på en arbetsintervju med ett stort E-handelsföretag där tjänsten är fashion-buying?
Jag hade haft det som jag känner mig mest bekväm i. Är man obekväm blir man osäker och det gör att allting kan bli pannkaka. Vet du, ärligt talat så tänker man bara på sättet man ÄR på på intervjuer. Aldrig på vad människor har på sig. Var dig själv och ha de kläder du känner dig snygg i.

Hur har det gått med rökningen? Du skulle dra ner/sluta. Jag är nyfiken för jag själv försöker sluta röka.
Slutade på dagen! Röker bara el-cigarett.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!