Svar på era frågor del 2.

Vilka är dina bästa drinkar?
Jag är dålig att fråga detta jag dricker spritiga drinkar. Älskar Dry Martini, Vodka/soda med extra lime, Vodka Redbull, Gin och Tonic och Seabrezee typ.

Tips på restauranger i Stockholm?
Kasai, Italiano Papa, Riche, Bardot, Yuc, Pocket, Shibumi.Läser du horoskop?
Ibland. Men väldigt sällan. Glömmer bort vad det står efter bara någon sekund.

Hej, Jag vill minnas att du sa i din & fornis blogg att du hade helt ”naturliga” bröst? För WOW säger jag säga, riktiga drömbröst. Ser ut att vara perfekta i size och en väldigt fin form.
Hehe men tack. Ja de är helt naturliga. Har inte fixat dem.
*bild på pattarna ;-)*

Vilken är den bästa festen du någonsin varit på? Berätta mycket detaljer gärna ?
Jag kan inte komma på någon på rak arm. Men de bästa är egentligen inte de största utan de roligaste är ju de med ens vänner där man bara står och skrattar och dansar och dansar och dansar. Men min och Petras midsommarfest förrförra året var jävligt kul. Vi hyrde en lokal utanför stan och bjöd typ 80 pers på lunch, sen middag och alkohol. Punk Royale stod för maten och det var pyntat till max… Hehe. Finns bilder HÄR.

Ska själv ha fest om några veckor och tänkte börja kvällen med en 5-kamp, vi är cirka 45 pers. Har du några tips på grenar man kan ha? Gärna så att man i lagen har kul och ”lär känna” varandra så att den stela stämningen i början släpper.
Kasta ägg till varann är kul. Man börjar nära så backar man ca 1m efter varje kast (två-två). Sen skjuta ner burkar med en softairgun är kul. Och sen gåtor är bra team building.

Vet att man kommer över killar tids nog.. Men vilket är ditt absoluta bästa tips till att komma över sin kärlek?
Förutom tid som du själv skriver så är det väl att försöka underhålla sig med vänner, roliga saker och andra vackra män. Bästa sättet att komma över någon är att hitta en ny. Även om det inte är för något seriöst. Men någon att smsa med och hålla handen med och kolla på film med. <3. 

tips på att hantera ilska emot sin partner+ Jag har en dålig egenskap att jag inte tar upp saker i stunden, utan att jag samlar på mig ilska och åsikter, tills dt spricker och jag blir alldeles för arg och elak mot min partner. Hur ska man göra för att inte skrika alla saker och bli för arg? kram!
Läs Hemligheten som jag tipsade om i förra inlägget. Men också försöka rida ut vågen.. Jag kan också brinna av utav bara helvete men försöker andas och inte agera på impulsen att be hen dra åt helvete. 😉

Min uppfattning av dig är att du är väldigt självsäker i dig själv, både kring hur du ser ut och din personlighet. Stämmer det och i så fall, huuur gör du?
Ja och nej. Eller jo jag är nog ganska självsäker när jag tänker efter… Men det betyder inte att jag aldrig tvekar på mig själv. Det gör jag ju. Och ibland hamnar jag i situationer där jag inte alls är bekväm och stöter på folk som får mig att känna mig dum och illa tillmods. MEN. Jag tror att det som lyser igenom är att jag ganska hårt dont give a fuck vad folk tycker om mig. Jag är ganska säker på mig själv som person. Att jag är vettig och rolig och smart och en nice människa att ha i sitt liv. Ett liv med mig är helt klart ett jävligt roligt liv. Så om någon får mig att känna mig dum eller obekväm antecknar jag det och ser till att inte beblanda mig med den människan helt enkelt. Ödmjuk bild till svaret ovan följer:

Vad är dina bästa tips till att hitta boende i Stockholm? (Ej köpa bostadsrätt) verkar vara hur svårt som helst och börjar ge upp hoppet..
Ge inte upp men det är ju svårt. Men jag vet att det finns olika grupper på fb. Bla en som jag är medlem i som heter ”HejjaLivet”. Där finns det ibland bostadsannonser. Jag hade försökt skriva på FB och be alla man känner dela. 

1) Skulle du vilja flytta utomlands? Om ja, vart?
Hm.. Jag hade lätt kunnat tänka mig flytta några år om jag hade blivit erbjuden något ballt jobb. I sådana fall hade jag väldigt gärna bott i Moskva några år. Eller NYC. Eller Miami. Paris!

2) Är du vän med Maxinne ännu eller blev ni osams iom helium-studios?
Nej då. Vi pratade senast häromdagen. Vi ville bara lite olika i livet och tog därför en pause innan vi bestämde oss för att lägga ner. 

3) Brukar du se din kompis son Harley ännu lika ofta? Ni var alltid så gulliga tillsammans <3
Åh tänkte faktiskt på Harley igårkväll.. Tyvärr träffar jag inte alls honom lika mycket längre. För det första bor jag inte så nära dem längre som gångavstånd som förut för det andra ändras livet när föräldrarna gjorde slut. Men jag träffar absolut honom då och då. <3.5) Dina top 5 favoritmaträtter
TACOS, Bollo, En rysk rätt som heter Pilimenji (tyyyyp som tortillini men givetvis mycket godare) och ryska inlagda grönsaker. Älskar dem alla? Och sist men inte minst gillar jag smält ost. Så alla maträtter där man får mycket smält ost är right up my alley. Och starka chilirätter gillar jag mycket. 

6) Vad har du för favorit barnnamn, pojke&flicka
Så extremt hemligt! Har bara till flicka men det är ovanligt och vill absolut inte berätta. Förlåt.

Tycker du är så himla cool och ser verkligen upp till dig! Du verkar så klok och självsäker.
En fråga: Vilka råd skulle du vilja ge till dit 20 åriga jag?
Det svarade jag på förra frågestunden igår men framför allt att vara ödmjukare och kanske inte vara så hård… Men hade kanske sagt att allting kommer ordna sig och allting kommer bli bra. Finns egentligen ingenting jag skulle vilja göra ogjort. Alla mina jobb, alla mina resor allt jag gjort har ju någonstans idag skapat den jag är och där jag är idag. Jag har verkligen vågat och satsat och kastat mig ut i praktiskt taget allt i livet? Tagit jobb jag inte riktigt varit kvalificerad till och dagen innan pluggat/förberett mig så gott det gått. När jag var missnöjd på ett jobb och precis gjorde slut med en kille mailade jag en man jag tyckte var lite häftig och skrev ”Anställ mig, jag kommer tillföra så otroligt mycket på ert jobb” fick intervju dagen efter och jobbade där i flera år tack vare det (praktiserade först!). Men om jag skulle ge ett tips, ett endaste som jag tycker alla borde anamma i livet så är det ATT VÅGA. Gäller allt i livet. Kasta dig in i relationer och jobba hårt, hoppa på resor med bekanta och säg inte nej för att du är rädd. Vad ÄR det värsta som kan hända? Det mesta i livet går att lösa om det inte riktigt blir som man tänkt sig och framför allt, tiden läker de flesta såren. Med detta sagt, ut och fånga livet! Livet kommer inte komma och knacka på din dörr.

Passar på att fråga vilket som är ditt favoritresmål? Och vart du helst köper inredning?
Jag gillar Portofino något oerhört, varit där tre gånger och tycker det är så lyxigt och avslappnat och precis hur jag vill att en semester ska vara. Men Moskva är ballt. Gillar jag också. Jag är inte sådär extremt bra på inredning men nu när jag gjorde om hemma så köpte jag allting från Zandvoort

Diggar dig och har följt dig ända sen du jobbade på ziperall ?
Det är din blogg det är ett fritt land så du får skriva precis vad du vill och kom ihåg att det kanske kommer en sån elak kommentar (som hon några kommentarer ovan) men det kommer in MASSA fler positivt så hoppas du inte tar åt dig allt för mycket!! <3 det är faktiskt inte mänsklig rättighet att läsa blogg så du behöver inte alls lyssna på alla troll SKIT I DOM!!!
Anyway hade faktiskt en fråga hehe.
Kan du berätta om alla dina företag? De som ligger på is och de som är aktiva och vad är det du egentligen gör i varje företag? Känns som att du jobbar hur Mycket som helst men vet inte riktigt med var?? Haha.
<3333333
Hehe vad gullig du är. Tack. Jo men okej såhär, jag har tre ben som jag står på, som jag får in pengar ifrån. Det första är alla mina sociala medier som Bloggen, Instagram, Snapchat etc. Det andra är Stadsdel.nu, men där tar jag inte ut några pengar. Jag räknar med att det borde börja snurra ordentligt om ungefär 6-8 månader och om kanske två år ska det kapitalet förhoppningsvis användas till en annan affärside! Mitt tredje ben är att jag är konsult åt konsulterna. Hehe, låter kanske som påhitt men jag hjälper olika byråer med att bjuda in till events, hittar på kreativa lösningar och det roligaste jag vet – får en budget för att utforma en kampanj. Håller just nu på med Oral-B och för ett halvår sedan jobbade jag med Always #LikeAGirl. Då ger jag uppdrag till influencer, tex mailar jag Margaux och frågar om hon vill vara med på Oral-B 3D White-kampanjen för x-antal postar i hennes olika kanaler för x-antal kronor. Jag är ganska unik i den posten då jag drivit ett eventbolag OCH är influencer själv. Så jag gör ganska mycket mer än bara springer på sponsmiddagar som någon så trevligt kommenterade häromdagen när jag skrev att jag behöver en semester. För två veckor sen hade jag hela tre events på en vecka. En middag för 30 pers, MetroModefesten för 350 personer och sedan en invigning för 100 personer.

Vilket är ditt Favorit läppbalsam?
Helt utan tvekan detta från Verso. Det är obeskrivligt magiskt. Gör magi med läpparna. Men jag använder mycket det vanliga Ceratet från Apoteket. Det är en bra budget variant!

NELLY Ditt bästa läppstift?
Använder aldrig läppstift tyvärr.

Jag undrar om det finns något särskilt ställe eller en plats som du helst befinner dig på under jobbiga perioder av livet och vem/vilka du tyr dig till i sådana situationer?
Vilka man tyr sig till beror mycket på situationen som är jobbig tror jag.. Men givetvis är mamma en sådan person.

Jag är ute efter en ny parfym och undrar om du har något dofttips då du har väldigt bra smak? Vad använder du själv för parfym? Kärlek till dig, du är grym!
Jag använder Armani Sí om jag ska vara seriös och prestera, Miu Miu L’eau Bleu Edp till vardags och fest och om jag är på väldigt bubbligt och flamsigt humör använder jag fortfarande Paris Hilton – Heriress, hehe. Den har jag nog använt i tio år nu. 


En fråga jag har är var du står politiskt, och dina tankar kring hur du skulle rösta om det var val nästa vecka?

Det blir alltid så himla dålig stämning när man pratar politik i bloggen så jag tycker vi hoppar det. Men jag ogillar SD starkt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!