WELLDAYS / GAME CHANGER

I samarbete med WELLDAYS

Ni frågade ju mig hur jag lagt om mitt liv sen jag kom hem från min superträningsresa i Thailand (läs mer om den HÄR, ni får klicka bakåt så ser ni exakt hur den resan såg ut i två veckor). Och faktum är att jag bokstavligen har ”lagt om det” fast utan att det rubbat mitt vanliga liv. Jag är ingen ”träningsmänniska”. Jag kommer aldrig vara den som tycker jag är en skön tjej för att jag står på gymmet en lördagmorgon klockan 08. Jag gillar ju att sitta på en krog och pimpla vino och lägga mig när solen går upp.

OCH allt detta har jag fortsatt med. Men det jag ändrat är att jag kör ett pass framför youtube ca 3-4 mornar i veckan och sen går jag powerwalks 4-5 dagar i veckan. Och alla powerwalks innebär inte 1 1/12 timme. Hinner jag bara 40 minuter så är det de som får bli. Ibland orkar jag inte mer än 10 minuters träning ja men då får det vara bara 10 minuter. Viktigaste är att göra något och inte strunta i det. Men en annan sak som jag började med under min bootcamp i Thailand var att börja äta vitaminer. När jag kom hem kände jag sådan enorm skillnad och när Jacob (Margaux pojkvän) berättade att han och några andra kompisar till honom tagit fram en vitamin som ska innehålla exakt allt det jag åt fast i olika pillerform (plus svartpeppar!) så sa jag att jag gärna provar men vill inte tipsa i bloggen om jag ärligt talat inte tycker det är some good shit.

Och faktum är att jag känner mig piggare tack vare Game Changer. Ni som följt bloggen sen urminnestider vet att jag haft problem med att snooza hela mitt liv. Nu snoozar jag inte alls? Jag FÖRSTÅR för första gången i mitt 30-åringa liv hur ”morgonpigga” människor känner.

Jag har tillsammans med Jacob tagit fram en rabattkod på 15%! Anger ni koden DASHA i kassan så kostar denna fina burk bara 228kr för en månad. Det är inte så dyrt för energin man får.

Ni hittar WELLDAYS och GAME CHANGER HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!