Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Söndagstipset.

Igår började jag kolla på en ny serie. Den heter LOVE och finns på Netflix och är sådär underbart lätt. Behövs inga tyngre brains eller engagemang för att hänga med även under en tung lördag. Sov lite, kollade lite grät lite mer och sen avslutade jag lördagsnatten med att skeda mitt andra duntäcke tills jag däckade med Love i bakgrunden.

Kika på den om ni inte har något bättre för er. Den kommer inte förändra ert liv men den är härlig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Det är väldigt sällan jag kommenterar i bloggar, men jag vill bara skicka dig en stor varm kram Dasha! Du är fantastisk, och jag Ä-L-S-K-A-R din blogg, den är så genuin och man blir glad av dig – du utstrålar glädje. Även i stunderna när du skriver om att det är tufft blir jag på något underligt sätt varm i hjärtat, just för att du är så ärlig och delar med dig om att det går upp och ner, och vet du vad? Det räcker så, du har ingen skyldighet att berätta me ingående, det är din blogg & det är du som bestämmer.. Vad som än tynger dig i livet just nu, ta din tid <3 Och viktigast av allt, va rädd om dig! Kärlek

  Johanna Karlsson 2017-04-24 08:39:00
  Svara
 • Gillar du Love borde du kolla på Easy som också ligger på Netflix. I varje avsnitt får man följa olika personer som på något sätt har en connection till varandea. Perfekt när man inte mår 100 och vill ha något neutralt som inte är jobbig renodlad humor eller typ kvicksandstung drama. Typ det perfekta mittemellan.

  Hoppas du mår bättre snart. Kram <3

  Anna 2017-04-23 19:40:15
  Svara
 • Varför raderade du depp inlägget du skrev förut? Det är väl det som är livet? Upp o ner

  A 2017-04-23 18:56:51
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Jag vet inte… Blev för jobbigt när folk började klaga om att jag ”Skriver A och inte B” tror jag.. Så då tog jag bort det helt isl..

   dasha 2017-04-24 08:21:09
   Svara
   • Svar på dashas kommentar.

    Hann också läsa inlägget och ville bara säga TACK för att du delar med dig, det kändes så ärligt. Tråkigt att folk inte kan respektera din situation så att du får dryga kommentarer.. 😑❤️

    Johanna 2017-04-24 19:57:26
    Svara
   • Svar på dashas kommentar.

    Jag förstår <3

    A 2017-04-24 08:40:31
    Svara
 • Älskar Love! Så mysig serie. Den enda serie min hjärna pallade med helgen efter terrordådet. <3

  Nelly 2017-04-23 16:00:20
  Svara
 • Hoppas att det som tynger i ditt liv snart lättar. Du förtjänar det.

  Hanna 2017-04-23 15:46:22
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!